Băiatul liderului trupei Holograf vinde poze la un târg de vechituri!

0
Băiatul liderului trupei Holograf vinde poze la un târg de vechituri!

În inima selectului cartier Cotroceni, Petroșel Jr. le-a dat șansa prietenilor săi să valorifice ”la tarabă” tot felul de vechituri și lucrări de artă.

S-au expus, schimbat și vândut obiecte de colecție, bijuterii vechi, cărți poștale noi și vechi, hărți ale orașului de odinioară, dar și fotografii semnate de băiatul popularului muzician care cântă în Holograf încă de la consacrarea trupei, în 1983. Chiar tatăl său s-a dovedit foarte mândru de ideea lui Jurjak, de a organiza un bazar în curtea casei situată la doi pași de istorica Biserică Sf. Elefterie Vechi.

Edi Petroșel (Holograf) și fiul său

În vârstă de 35 de ani,  Jurjak  a  absolvit Facultatea de Drept precum mama sa și a bătut tobele călcând pe urmele popularului său tată. Însă nu practicat nici avocatura, a lăsat și tobele și s-a apucat de cântat la chitară.

În plus, a studiat regie-film și a realizat o  grămadă de videoclipuri pentru multe trupe și artiști din undergroundul muzical, amintim Raku, Omul Gnom, Moonlight Brekfest, Stema ori Hot Casandra. El însuși are un proiect muzical de success în rândul tinerilor, cum altfel intitulat decât Jurjak.