BCR scoate cel mai ieftin credit de consum în lei cu dobândă fixă

„Oferim clienţilor noştri o dobândă specială – 15,5% dobândă fixă pe toată perioadă de creditare pentru creditele în lei (DAE 16,65%) şi 13,75% dobândă fixă pe toată perioada de creditare pentru creditele în EUR (DAE 14,65%). Pentru clienţi asta înseamnă cele mai mici rate lunare cu dobândă fixă de pe piaţă pe o perioadă de creditare de pana la 10 ani”, a declarat Ştefan Coroianu, director executiv al Direcţiei Managementul Produselor Retail, BCR.

 

De asemenea, creditul de consum al celor de la BCR este şi unul dintre cele mai ieftine de pe piaţă, idiferent că vorbim de dobândă fixă sau variabilă.

 

Clienţii pot împrumuta până la 20.000 EUR echivalent lei, fără avans şi zero comisioane. BCR oferă gratuit asigurarea de viaţă.

 

BCR acceptă o gamă largă de venituri, realizate atât de către împrumutat, cât şi de către coplătitori şi oferă modalităţi flexibile de rambursare, fără a fi necesară deplasarea la bancă (ATM BCR sau Serviciul de efectuare operaţiuni prin canale alternative BCR). De asemenea, banca oferă, opţional, contra cost, un plan de protecţie al veniturilor solicitantului de credit în cazul pierderii locului de muncă.

 

Perioadă de desfăşurare a campaniei este 25 ianuarie – 25 februarie 2011.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed