x


  • EUR
    4.8732
    USD
    4.1013
string(14) "moneyamppeople"

Bebe Cotimanis, la aceeași petrecere cu actuala iubită și fosta nevastă

Invitat de marcă la Gala UCIN de la Teatrul Național din București, chiar dacă nu a luat vreun premiu, Bebe Cotimanis a fost unul dintre cei mai urmăriți actori prezenți la ceremonie. În vârstă de 65 ani, actorul a venit la braț cu mai tânăra sa iubită, actrița Iulia Dumitru (49 ani) la aceeași gala unde s-a aflat și fosta sa soție, Florentina Mărcuță (51 ani).

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 23.09.2020, 11:07

Cotimanis, emblematica voce a Pro TV-ului de care s-a despărțit recent, după ce, timp de 25 de ani și-a asociat imaginea și timbrul său vocal inconfundabil cu toate promo-urile postului în cauză, a fost numai zâmbet și s-a făcut ”că plouă” când a dat ochii de fosta sa mare iubire, cu care a avut un mariaj ce a durat 17 ani.

Dând dovadă de ”eleganță”, make-up artistul Florentina Mărcuță și actrița Iulia Dumitru s-au evitat toată seara. Deşi despărţirea lor a fost dureroasă (Floriana Mărcuță a aflat din presă, cu stupoare, că partenerul de viață a înșelat-o cu Iulia Dumitru, actriță la principalul teatru din Pitești), Bebe şi fosta soție s-au reîntâlnit în 2018 pe platourile de filmare ale peliculei ”Între chin şi amin”, în care el interpretează rolul comandantului Ciumau, prestaţie pentru care a şi fost nominalizat la Gala UCIN.

Timpul vindecă rănile, iar Florentina Mărcuță a mers mai departe după divorț. Nu a clacat, ba chiar dimpotrivă. Are grijă de ea, dovadă apariția sa elegantă, cu un decolteu generos de pe covorul roșu al Galei UCIM, iar mariajul de altădată este, acum, doar amintire. Bebe Cotimanis și Florentina Mărcuță au  un băiat împreună, iar fiecare în parte încearcă să-și gestioneze, cât mai bine, propriul prezent.

Actori, vedete tde televiziune şi regizori, cu toţii nume grele din lumea artistică, au făcut parada modei, etalându-şi ţinutele elegante, la care au asortat şi masca chirurgicală, fără de care accesul în Sala Studio a Teatrului Naţional a fost interzisă.

Florentina Mărcuță (dreapta)