AcasăEconomieAutoBMW Group România are un nou director general

BMW Group România are un nou director general

Stephan Breschan îşi începe oficial activitatea de director general la BMW Group România pe 14 Septembrie 2009. Breschan vine din China, unde a ocupat poziţia de Director al Biroului Local China Nord şi al BMW China Training Academy. Născut în Austria, are 19 ani de experienţă în industria auto, lucrând în Austria, Ungaria şi, pentru ultimii 3 ani, în China.

Stephan Breschan îl înlocuieşte pe Bernd John, care îşi începuse activitatea la BMW Group România în ianuarie 2009. John a părăsit compania pentru a prelua o poziţie în consililul de administraţie al celei mai mari organizaţii de dealeri BMW din Germania.

“Principalele noastre obiective rămân neschimbate. Urmărim să redobândim prima poziţie în segmentul premium, concetrându-ne pe satisfacţia clienţilor. Vrem să extindem reţeau de dealeri, să fim prezenţi acolo unde clienţii noştri au nevoie de noi. Accentul trebuie să îl punem pe partea de service, unde cererea este mult mai mare datorită importurilor. Primele rezultate le veţi putea vedea în curând” a declarat Breschan.

 “Creşterea noastră în piaţă trebuie să se bazeze şi pe succesul noilor modele. BMW X1 şi BMW Seria 5 Gran Turismo vor avea premiera la 22 octombrie, în cadrul eveinmentelor BMW Joy Days, organizate pentru întreaga reţea de dealeri din România. Aşteptăm volume importante pentru BMW X1, având în vedere că succesul nostru pe piaţa locala vine în special din partea modelor Sports Activity Vehicle.”  a mai spus noul director general

BMW Group România a livrat 135 de modele BMW şi 13 MINI în luna Iulie, atigând un total de 667 unităţi pentru prima jumătate a acestui an. Cel mai de succes model a fost BMW X6, cu 145 livrări în primele şase luni. În prezent, în România activează 15 dealershipuri în 12 oraşe.

Ultimele Articole