x


 • EUR
  4.6559
  USD
  3.9517
 • 21° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  6 km/h
  Umiditate

  48%
  Presiune

  33898 hPa
string(7) "externe"

BOALA de care suferă Emmanuel Macron. Primele SIMPTOME au apărut după ce a devenit preşedinte

Brigitte Macron, prima doamnă a Franţei, este îngrijorată şi ar dori ca soţul ei să aibă mai multă grijă de propria persoană, potrivit ONE.

Author: Mihai Voican | Sursa: ONE | Publicat: 11.10.2017, 9:51 | Actualizat: 11.10.2017, 9:51

Sms-uri la ora două-trei… spre dimineaţă, şedinţe nocturne, telefoane subalternilor.

 

De când este Emmanuel Macron preşedinte, nu se mai doarme aproape deloc. Şi cel care rămâne în picioare, treaz, pe baricade, este el, preşedintele Franţei. Suferă de insomnie, acesta este concluzia, scrie ONE.

 

Brigitte, prima doamnă, este îngrijorată şi – luându-ne după ce spune săptămânalul L’Express – ar dori ca soţul ei să aibă mai multă grijă de propria persoană.. De multe ori cinele cu politicienii şi diferiţi oaspeţi se sfârşesc după miezul nopţii, iar la ora aceea Macron intră în biroul său – relatează săptămânalul – sau în dormitor şi se apucă de citit, îşi pregăteşte discursurile pentru a doua zi, contactează claboratorii şi miniştrii săi.

 

Unul dintre exemple este de săptămâna trecută, imediat după întâlnirea la vârf italo-franceză  de la Lyon. Când Macron a invitat toţi oaspeţii la cină într-un restaurant din cartierul Fourviere, a obligat toată delegaţia să plece la ora unu. Unul dintre colaboratori a rămas cu el, la Lyon. ”Mi-a dat liber la 2:30 noaptea”, a povestit el.

 

Articolul intragral pe ONE