Bruce Springsteen îşi exprimă sprijinul faţă de Barack Obama

‘Preşedintele Obama este cea mai bună alegere a noastră. El are o viziune asupra Statelor Unite ale Americii ca fiind o ţară pe care să o împărţim toţi’, a declarat Bruce Springsteen într-un comunicat. ‘Traversăm o perioadă foarte dificilă, dar dreptatea, egalitatea şi adevărata libertate nu sunt întotdeauna o maree galopantă. Ele avansează uneori într-un ritm lent, centimetru cu centimetru, zi cu zi’.

 

‘Consider că preşedintele Obama trăieşte în prezent foarte intens şi că are forţa să ne conducă spre o ţară ‘în care nimeni nu te înghesuie şi nimeni nu trăieşte singur’ (‘where no one crowds you and no one goes it alone’), a precizat el, cu trimitere la versurile cântecului său ‘Long Walk Home’.

 

Cântăreţul va participa la un miting democrat împreună cu fostul preşedinte Bill Clinton la Parma, în Ohio, după aceea la altul la Ames, în Iowa. În paralel, Barack Obama îşi va face campanie joi în New Hampshire. Aceste trei state /Ohio, Iowa şi New Hampshire/ se numără printre cele care vor avea un cuvânt greu de spus la scrutinul de la 6 noiembrie, notează AFP.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed