Când începe ”Clanul”, super serialul toamnei la ProTV. Va fi difuzat în ziua consacrată a serialului ”Vlad”

Pro TV anunță că începe ”Clanul”, super serialul toamnei, așa cum este trâmbițat de postul producător. Deși urma ca primul episod să fie difuzat astăzi, Pro TV s-a răzgândit și a revenit la ziua consacrată precedentului său succes, ”Vlad”, respectiv luni, de la 20.30.

Seria de televiziune are la bază o poveste clasică dintre polițiști și mafioți. Din distribuția serialului, un remake după ”Icerde” (”Insider”), un popular serial în Turcia,  fac parte: George Mihăiță, Denis Hanganu, Marian Olteanu, Șerban Pavlu, Carmen Tănase, George Ivașcu, Codin Maticiuc, Mădălina Craiu, Cătălin Nicolau, Constantin Dogioiu, Sergiu Costache, Vladimir Drăghia, Alice Halpert, Silviu Mircescu, Eduard Trifa, Filip Munteanu ori Bogdan Farcaș.

Când începe ”Clanul”, super serialul toamnei la ProTV. Va fi difuzat în acelați interval cu fostul succes, ”Vlad”

”Categoric am așteptat mult acest moment și mă bucur că acum putem împărtăși împreună cu toți cei care ne-au scris și ne-au întrebat când va începe serialul Clanul… că ne vedem din 19 septembrie! Încă de la startul filmărilor am descoperit o echipă senzațională cu o distribuție de mare calibru cum rar vezi în proiectele românești și totodată cu oameni super profesioniști și mă refer aici la colegii din spatele camerelor ce fac o treabă grozavă.

Avem așadar un mediu de muncă plin cu energie bună și profesionalism, lucru care a făcut să nu simțim oboseala, indiferent de numărul de ore petrecute pe set, ori eu sunt în fiecare zi pe set deci știu ce spun. Acum abia așteptăm să ne bucurăm de rezultatul acestei munci și să le aducem celor de acasă o poveste care nu trebuie ratată, spusă într-un serial românesc așa cum nu s-a mai filmat. Sunt curios să aflu părerea celor de acasă, așa că ne vedem în fiecare luni, de la 20:30”, declară Denis Hanganu, actorul principal al serialului. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri