AcasăActualitateCând începe emisiunea Splash, vedete la apă, pe Antena 1

Când începe emisiunea Splash, vedete la apă, pe Antena 1

Când începe emisiunea Splash, vedete la apă, pe Antena 1. Fanii emisiunii Splash, vedete la apă trebuie s asemenea pregătească, căci emisiunea începe în curând.

Antena 1 a anunțat că premiera noul sezon Splash! Vedete la apă a fost programată pentru joi, 11 august. În ceea ce privește zilele de difuzare, acestea sunt joi şi vineri, de la 20:30 şi sâmbătă şi duminică, de la 20:00.

Cel de-al cincilea sezon Splash! Vedete la apă aduce şi noutăţi. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1. Aici vor concura pentru premiul săptămânal pus în joc în valore de 10.000 de lei.

Referitor la regulile competiției, vedetele care se înscriu în emisiune vor face salturi de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar şi 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma şi Bogdan Ioniţă sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenţi.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.