Candidaturi comune PSD-PNL la municipii. Cine candidează la Braşov, Bacău și Timişoara

0

Candidaturi comune PSD-PNL la municipii

Coaliţia a decis, luni, să aibă candidaturi PSD-PNL la câteva municipii reşedinţă de judeţ, astfel că PNL va avea candidatul la Primăria Braşov, iar PSD la primăria Bacău. În organizaţia Timiş, PSD va da candidatul la Consiliul Judeţean, iar PNL, la Primăria Timişoara, potrivit unor surse politice. Discuţia urmează să continue în coaliţie şi în cazul altor judeţe, precum Satu Mare şi Mureş.

Coaliţia de guvernare a decis luni că va avea candidaturi comune la municipiile Braşov, unde va da candidatul PNL şi la Bacău, unde va fi candidat din partea PSD.

La Timiş, unde au fost nemulţumiri din partea liberalilor privind o colaborare cu PSD, a-a decis că PSD va da candidatul la Consiliul Judeţean şi PNL la primăria Timişoara.

S-a decis şi candidaturi PSD-PNL la sectoarele 1, unde va fi candidat din parte PNL şi la sectoarele 2 şi 5, unde candidaţii vor fi nominalizaţi de PSD.

Liberalii şi social-democraţii mai discută astfel de candidaturi comune şi pentru Satu Mare şi Mureş, dar nu s-a luat încă o decizie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.