AcasăEconomieCardurile Bancpost nu vor putea fi folosite sâmbătă dimineaţă, între orele 1:00...

Cardurile Bancpost nu vor putea fi folosite sâmbătă dimineaţă, între orele 1:00 şi 10:00

“Toate tranzacţiile efectuate cu orice tip de card Bancpost, prin ATM-urile din reţeaua băncii, precum şi prin POS-urile Bancpost aflate la comercianţi vor fi suspendate în cursul acestui interval de câteva ore, după miezul nopţii. Totodată, aplicaţia ‘Fastbanking’ a băncii, nu va fi funcţională în tot acest interval de timp”, se arată în comunicat.

Bancpost a precizat că în acest week-end va efectua o primă etapă dintr-un proces amplu de îmbunătăţire a sistemului informatic.

După efectiuarea acestor îmbunătăţiri, clienţii Bancpost ar trebui să îşi poată plăti facturile pentru serviciile de utilitate publică cu orice card de debit emis de Bancpost la toate bancomatele (ATM) din reţeaua băncii.

Titularii de conturi prin care îşi încasează salariile pe carduri emise de Bancpost vor putea efectua ordine de plată, plata facturilor de utilităţi, rambursarea ratelor aferente creditelor acordate în lei şi prin carduri de credit.

În plus, clienţii Bancpost vor putea efectua retrageri de numerar la ghişeele băncii fără să fie nevoie să folosească în acest scop cardul de debit, se mai arată în comunicatul băncii.

Bancpost este membră a Eurobank EFG Group, care are o reţea de peste 1.600 de sucursale şi puncte de vânzare, precum şi canale alternative de distribuţie.

Ultimele Articole