Care televizor LG OLED este potrivit pentru mine?

0
Care televizor LG OLED este potrivit pentru mine?

OLED sunt cele mai bune televizoare pe care le face LG. Fiecare oferă modul optim de a experimenta HDR 4K – indiferent dacă este Netflix sau alt conținut 4K – completat de un puternic sunet Dolby Atmos.

Dar care televizor LG OLED este potrivit pentru tine? Alege din modelele noastre preferate pentru iubitorii de film, fani sporturilor și familii ocupate.

Ce este un televizor LG OLED?

OLED este complet diferit de televizorul tău obișnuit. Cea mai recentă tehnologie de ecran înseamnă că nu există iluminare voluminoasă din spate. Imaginea este creată de pixeli cu auto-iluminare care se pot opri complet – creând un negru profund. LG este oficial cel mai vândut brand OLED din lume. Dar care este cel mai potrivit pentru tine?

Caracteristici pe care să le iubești

Negru perfect: oprirea pixelilor înseamnă că nu se emite lumină. Cu un televizor LG OLED, poți experimenta „negrul adânc foarte bogat”.

Dolby Atmos: Sunetul cinematografic se desfășoară în jurul tău cu un audio extraordinar. De la urmăriri dramatice de mașini până la partituri de film epice, toate se vor simți foarte autentic și real.

4K Cinema HDR: Vezi filmele preferate precum a intenționat regizorul, cu suport pentru formate HDR precum HLG, HDR 10, Dolby Vision și Technicolor.

Recomandat Netflix: Bucură-te de o experiență mai rapidă, mai ușoară și mai bună cu Netflix. Televizoarele LG OLED au primit statutul de TV recomandat de Netflix în 2018.

AI Brightness: Vizionează filmele preferate într-o după-amiază însorită. Tehnologia cu senzori ajustează imaginea și luminozitatea televizorului pentru a se potrivi cu lumina din camera ta.

Sunet AI: Sunetul stereo este modernizat la un sunet surround 5.1 virtual.

Televizor recomandat – LG OLED E9

Filmele arată incredibil pe E9. Cel mai mare creier de TV al LG – procesorul a9 – creează caractere definite și fundaluri rafinate de zgomot. Bucură-te de un design de covorul roșu și de un ecran lipit de un geam transparent. Difuzoarele cu foc frontal aruncă 60w de putere în camera ta – obținând tot ce este mai bun din Dolby Atmos.

Pasionat de home cinema?

Scufundă-te în filmul tău preferat, recreând întreaga experiență de cinema în propria casă. Regizorii de la Hollywood spun că televizoarele LG OLED le prezintă capodoperele așa cum vor ei să fie văzute. Acestea sunt caracteristicile care fac un televizor LG OLED ideal pentru vizionarea de filme acasă.

Fan al fotbalului din fotoliu?

Prinde fiecare pasă, abordare și gol, în timp ce simți stadionul urlând din confortul propriului fotoliu. Televizoarele LG OLED oferă o acțiune rapidă și păstrează culoarea în unghiuri mari. Acest lucru le face una dintre cele mai bune metode de a privi fotbal acasă.

Familie ocupată?

Televizoarele de familie trebuie să suporte multe – să fie capabile să treacă de la nopți de film la Netflix, într-o singură mișcare. Toate în timp ce rămâi într-un buget limitat.

Televizoarele LG OLED sunt cele mai bune. Această companie face televizoare de familie excelente, cu trei modele care să se potrivească bugetelor și nevoilor diferite. Acestea sunt caracteristicile care contează cel mai mult.