x


  • EUR
    4.8297
    USD
    4.3637
string(7) "gadgets"

Căști airpods pentru iubitorii brandului Apple

Căștile airpods Apple nu se aseamănă deloc nici la aspect și nici la caracteristici cu căștile normale de telefon sau de media playere mini.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 30.12.2019, 14:43

În zilele noastre majoritatea dintre noi avem la dispoziție un telefon mobil de tip smartphone sau un dispozitiv mobil de ascultat muzică. Și cum aceste dispozitive nu sunt de ajuns pentru a ne asigura intimitatea, o pereche de căști ne ajută să ascultăm în particular muzica preferată neobligand pe ceilalți din jurul nostru să asculte acorduri muzicale care nu sunt pe placul lor sau să îi poluăm fonic.

 

Astăzi în magazinele locale de specialitate sau în cele care își desfășoară activitatea zilnică profesională în mediul virtual pe teritoriul țării noastre sau în străinătate se găsesc de achiziționat căști de toate tipurile, pentru orice dispozitiv posibil, respectiv – căști wireless, bluetooth sau airpods. Cele wireless și bluetooth se potrivesc telefonelor mobile de tip smartphone sau dispozitivelor media comune de ascultat muzică iar cele airpods sunt puțin mai speciale, ele fiind compatibile doar cu dispozitivele celor de la Apple.

 

Casti Stereo SkullCandy Indy True Wireless S2SSW-M692, Bluetooth, Microfon (Verde) = 349 lei

 

Căștile airpods Apple nu se aseamănă deloc nici la aspect și nici la caracteristici cu căștile normale de telefon sau de media playere mini. Ca și aspect ele se găsesc de cumpărat în mai multe culori însă la aceleași dimensiuni și ne prezintă un design parcă desprins din filmele S. F. Din punctul de vedere al tehnologiei cu ajutorul căreia ele au fost create, aceste căști airpods funcționează prin intermediul tehnologiei wireless și ne pun la dispoziție un sunet clar și optimizat în funcție de locația unde ne aflăm atunci când le utilizăm.

 

Casti Stereo Wireless Apple AirPods 2 MRXJ2ZM/A, Bluetooth, incarcare Wireless (Alb) = 879 lei

 

În plus, spre deosebire de alte căști de acest tip, airpods-urile nu au nevoie de un fir pentru a funcționa, ele stand în urechea noastră precis, fără să alunece și mai ales fără să ne incomodeze. Este foarte interesant faptul că cei de la Apple s-au gândit să renunțe la fire atunci când au creat aceste căști airpods și astfel să ne ajute pe noi ca și utilizatori să nu ne mai împiedicăm de ele atunci când ascultăm muzica preferată și să nu ni se mai agațe de haine.

 

Casti bluetooth cu Ambalaj interesant cu funcție de încărcare

 

Atunci când ne decidem să cumpărăm o pereche de căști airpods pentru a le utiliza cu dispozitivul Apple pe care îl avem în dotare, o să rămânem plăcuți impresionați chiar înainte de a le vedea. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că aceste airpods-uri vin la pachet cu o carcasă specială care are două roluri. Un rol este acela de a le proteja pentru a nu se deteriora sau murdări iar celălalt rol și cel mai important de altfel este cel de încărcare. Astfel, în momentul în care introducem căștile airpods în ambalajul lor, ele se vor încărca rapid și astfel după o perioadă scurtă de timp să le putem folosi din nou.

 

De fapt, acest pachet este o husă de protecție pentru airpods, căștile intră perfect în lăcașul special creat pentru ele și în același timp se și încarcă. Ce ți-ai putea dori mai mult de la o pereche de căști?! Trebuie menționat de asemenea și faptul că husa necesită și ea încărcare la o anumită perioadă de timp cu ajutorul unui cablu special care se găsește inclus în ambalajul dat clientului de către producător. După ce husa este încărcată și căștile airpods sunt introduse în ea, aceasta o să se închidă magnetic și noi nu trebuie să ne facem griji că s-ar putea deschide din greșeală și am putea să le pierdem.

 

Căști apple airpods cu Design minimalist cu scop futuristic

 

Ca și design, căștile airpods se disting destul de tare spre deosebire de celelalte tipuri mai vechi apărute pe piață în anii trecuți. Ele ni se înfățișează cu un aspect minimalist însă aspectul futuristic este dat cu adevărat de către cei doi senzori de dimensiuni minuscule care ne ajută să redăm sau să oprim muzica pe care o ascultăm. În plus, pe lângă acest aspect S. F. trebuie să știți că și tehnologia folosită la crearea lor este una inedită, aceasta fiind marca Apple și punându-ne în față două chipuri W1 de cea mai bună calitate.

 

Casti Stereo Wireless Apple AirPods Pro mwp22zm/a, Bluetooth, incarcare Wireless (Alb) = 1379 lei.

 

 

 

 

 

Comoditate și performanță la îndemână tuturor, cu carcasa de încărcare.