AcasăMoney&PeopleCât au luat vedetele pentru provocările extreme de la ”Sunt celebru, scoate-mă...

Cât au luat vedetele pentru provocările extreme de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Show-ul de speriat revine după 7 ani

Revine la Pro TV după 7 ani ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show-ul în care câteva vedetele au uimit cu curajul de care  au dat dovadă.

Vă mai amintiți de proba cu care Cătălin Moroșanu a câștigat competiția? A fost îngropat într-un sicriu cu zeci de șobolani și se zvonește că a luat în plus 5000 de euro pentru acestă probă.

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”  revine în grila Pro TV după 7 ani de la prima ediție. Deși a avut un singur sezon, reality show-ul ce s-a bucurat de real succes va fi inclus în grila de primăvară a postului sus amintit. Au înfruntat șerpi și păianjeni Cătălin Moroșanu, Dorian Popa și Ruby, iar prezentatori au fost Mihai Bobonete și Cabral.

Cât au luat vedetele pentru provocările extreme de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

După 7 ani revine la Pro TV ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Și atunci, de dragul banilor, participanții au acceptat probe dificile și mai mult ca sigur sunt mulți bani la bătaie și acum. Îți trebuie doar multă stăpânire și curaj să mănânci gândaci, rât de porc, mațe de struț ori testicule de taur ori să reziști într-un bol cu păianjeni ori sicriu cu șobolani. ”Vedete din România vor lăsa deoparte stilul de viaţă obişnuit pentru a înfrunta obstacolele limitărilor fizice şi psihice, într-o provocare extremă“, a anunţat postul de televiziune care a început filmările în Republica Dominicană pentru formatul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Printre concurenții noului sezon se numără Giani Kiriță, care a mai participat și la Exatlon, Lidia Bubble, Alex Bogdan ori Paul Diaconescu.

Cătălin Moroșanu a luat 40.000 de euro la precedentul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

În urmă cu 7 ani, sumele încasate de vedete de pe urma provocarilor show-ului au ajuns la 9000 ce euro, condiția fiind să reziste cel puțin 10 zile. Cătălin Moroșanu a încasat 40.000 de euro din care 30.000 a fost premiul concursului de televiziune. ”Plecați de pe cucul meu” Plecați de pe comoara mea și a familiei mele”, striga luptătorul poreclit ”Moartea din Carpați” în timp ce pe trupul său mișunau zeci de șobolani. 5000 de euro ar fi primit bonus pentru actul său de curaj.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.