Cât costă relaxarea la Therme București

Relaxarea costă! Prețurile pentru accesul la centrul de relaxare ”Therme” diferă. Vizitatorii pot alege să petreacă începând de la o oră, până la o zi întreagă la Galaxy, The Palm și Elysium.

Potrivit playteach.ro, în zona Galaxy, spre exemplu, pentru o zi întreagă un adult plătește 115 lei, iar cei care vor să meargă în weekend sau în zilele de sărbători legale, vor plăti mai mult, adică 125 de lei. Copii peste 3 ani plătesc 98 de lei, iar în weekend 108 lei, Cei sub 3 ani au gratuitate.

Zona Galaxy este destinată familiei, pentru că se găsesc tobogane acvatice pentru copii de toate vârstele, iar piscina interioară are valuri artificiale. Plaja de nisip și palmieri, este, de asemenea, pe placul celor mici.

Pentru Palm, care este piscina interioară, turiștii sunt nevoiți să scoată mai mulți bani. Pentru trei ore, un adult plătește 81 de lei, iar pentru o zi întreagă 137 de lei. Pentru elevi/studenți cu vârsta de minim 14 ani, prețul pentru o zi întreagă este de 127 de lei.

Aici există piscine interioare, cu terase, , plajă cu nisip, jacuzzi, piscine cu minerale, pool bar, vegetație tropicală, paturi cu hidromasaj, șezlonguri, hamace și restaurante.

Therme Bucureşti este cel mai mare centru termal din Europa, construit pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafaţă totală de peste 30.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan. Apa termală de la Therme Bucureşti este extrasă de la o adâncime de peste 3.100 de metri, iar centrul are cea mai mare grădină botanică din România cu peste 800.000 plante.

Associated Press, New York Times, Business Insider şi Daily Mail au publicat articole despre cel mai mare complex SPA din Europa, Therme Bucureşti, care s-a deschis în nordul Capitalei.

Associated Press a scris că ”un SPA termal cu tehnologie de ultimă generaţie s-a deschis la Bucureşti”. Publicaţia a menționat despre Therme Bucureşti că este un ”templu al apelor termale”, aflat în capitala României.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed