AcasăMoney&PeopleCe a făcut Smiley cu primii săi bani câștigați: ”Au costat o...

Ce a făcut Smiley cu primii săi bani câștigați: ”Au costat o grămadă”

Nelipsit în fruntea clasamentelor muzicale și topul popularității în ultimii 10 ani, Smiley este unul din puținii solisti ce se poate lăuda că este milionar de pe urma muncii sale.

CEO al unei companii de producție muzicală ce ”naște” anual zeci de mari succese muzicale, majoritatea vedetelor scenei muzicale își așteaptă rândul la ușa studioului său, face bani buni din contractele publicitate și de televiziune  (”Românii au Talent” și ”Vocea României” îi aduc în medie pe sezon circa 150.000 de euro) și conduce și în clasamentul soliștilor cu cel mai mare ”gaj” pe concert.

Ce a făcut Smiley cu primii săi bani câștigați: ”Pe la 15 ani, mama mi-a cumpărat un calculator”

Star de televiziune, actor, compozitor și producător muzical, Smiley, alias Andrei Tiberiu Maria este în prezent vedeta cu cele mai mari venituri din activitatea artistică, de la noi. Însă, înainte să întâlnească succesul, Smiley a avut o copilărie normală, ”la bloc”, după cum chiar el povestește.

”Sunt dintr-o familie normală, cu viață la bloc, însă niciodată nu ne-a lipsit ceva nici fizic, nici emoțional. Primul lucru pe care mi l-am cumpărat din banii mei au fost o pereche de adidași originali. Au costat o grămadă. Și ca să îmi și primesc lecția de viață, i-am uitat la sală, după un antrenament, chiar în primele zile de purtare”, spune Smiley care a făcut primii bani din muzică pe când era în clasa a XIII-a.

”Pe la 15 ani, când mama mi-a cumpărat un calculator, am început să fac instrumentale pentru diverse trupe și așa au apărut și primii bani. Îmi amintesc că luam cam 1 milion de lei vechi pe un instrumental”, își aduce aminte vedeta.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.