AcasăActualitateCe afaceri a ajuns să aibă Denisa Tănase de la Bambi

Ce afaceri a ajuns să aibă Denisa Tănase de la Bambi

Ce afaceri a ajuns să aibă Denisa Tănase de la Bambi. Artistei îi merge foarte bine în antreprenoriat. Deși s-a bucurat de un succes imens pe plan muzical, Denisa Tănase de la Bambi a decis să o ia pe un cu totul alt drum.

Cântăreața s-a căsătorit cu alesul inimii sale, iar de mai bine de un an are și propria afacere, care îi ocupă destul de mult timp, drept urmare, timpul pentru muzică a devenit și el limitat.

Practic, Denisa Tănase a cam renunțat la cariera muzicală, iar acum drumul pe care îl urmează pe viitor este cel al afacerilor.

„Suntem la început de drum. Ne-am dezvoltat, dar abia acum vine greul. Adică, pornind de la 0 era și normal să avem aceste rezultate, să creștem. Acum trebuie să păstrăm ritmul de creștere, iar asta va fi mai greu. Nu mai am deloc timp de muzică, aș putea spune că m-am lăsat”, a declarat Denisa Tănase pentru Playtech.ro.

Întrebată despre cum a reușit să atingă succesul în afaceri, Denisa Tănase, sinceră din fire, a declarat că a muncit zi și noapte și a urmat cu grijă planul pe care îl proiectase de la început.

Totodată, ea a mai adăugat și că ce a contat a fost că familia, respectiv sora, părinții și soțul, au susținut-o necondiționat.

„Secretul reușitei este în primul rând foarte multă muncă. Și când spun foarte multă mă refer la muncă, zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat. Am avut familia lângă mine. Pe soțul meu, pe sora mea, iar atunci mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea”, a mai adăugat Denisa pentru sursa citată anterior.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.