AcasăActualitateCe salarii au angajații Twitter

Ce salarii au angajații Twitter

Ce salarii au angajații Twitter. Un purtător de cuvânt al Twitter a confirmat în urmă cu doar câteva săptămâni, pentru Fortune că baza de date internă a salariilor există și a fost lansată în urmă cu câteva luni pentru a asigura transparența salariilor.

Raportul lui Input citează un exemplu de directori de consilieri juridici din New York care câștigă maximum 338.000 USD, comparativ cu aceeași poziție din Regatul Unit, care câștigă 203.000 USD.

În plus, un specialist în date din Regatul Unit a câștigat maximum 51.000 USD față de aceeași poziție din Ghana, care câștigă 15.600 USD.

„Twitter evaluează în mod regulat compensația pe fiecare piață în care se află angajații noștri pentru a ne asigura că plătim echitabil și rămânem competitivi pe piață”, a declarat un purtător de cuvânt al Twitter pentru Fortune. „Compensarea fiecărui rol este localizată în funcție de locație, iar abordarea noastră ne asigură că suntem competitivi față de practicile pieței locale.”

Twitter a fost anterior deschis cu privire la politica sa de a acorda salarii diferite angajaților în funcție de locația lor, în special pe măsură ce anumite părți ale forței de muncă au trecut la munca de la distanță pe fondul pandemiei de COVID.

„Am avut întotdeauna o abordare competitivă în ceea ce privește localizarea plăților și suntem mândri de numeroasele moduri în care ne sprijinim angajații în această perioadă dificilă”, a declarat un purtător de cuvânt al Twitter pentru Insider în septembrie 2020.

În raportul lui Input, angajații Twitter au vorbit anonim cu publicația. Un angajat a spus că, în timpul unei întâlniri recente, personalul a întrebat managerii despre diferența de salariu în funcție de locație. Ei au răspuns defensiv, conform raportului.

Același angajat a împărtășit gânduri despre motivul pentru care Twitter a ales să creeze tabloul de bord.

„Compania a lansat tabloul de bord salarial cu avertismentul că făceau acest lucru din motive de transparență, dar fără intenția de a schimba discrepanța uriașă a salariilor”, a spus angajatul pentru Input.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.