AcasăActualitateCe salariu are Dani Oțil la Antena 1

Ce salariu are Dani Oțil la Antena 1

Ce salariu are Dani Oțil la Antena 1. Dani Oțil și Răzvan Simion apar pe sticlă de ani buni și sunt mereu împreună.

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a rămas întotdeauna în topul preferințelor publicului. Din acest motiv, cei doi sunt foarte bine plătiți de la Antena 1.

Conform informațiilor existente în presa mondenă, pentru emisiunea pe care o moderează alături de colegul său, Dani Oțil primește lunar suma de 10.000 de euro.

Deși este bine răsplătit din punct de vedere financiar însă, sunt lucruri de care prezentatorul tv nu prea este mulțumit.

Ce salariu are Dani Oțil la Antena 1

Dani Oțil declara acum ceva luni că situația este oarecum penibilă. Acum, ca doi bărbați de 40 de ani să prezinte emisiunea în fiecare dimineață, i se pare deja ciudat.

„Da şi în continuare spun că e uşor penibil să fim doi bărbaţi de 40 de ani aici în fiecare dimineaţă… Am zis că e un gamble după 40 de ani să crezi că eşti la fel de fresh, că te ţine ficatul.

Eu credeam, când aveam 20 de ani, că oamenii de 40 de ani, cât am eu anul ăsta, sunt nişte bătrânei cu copii care au terminat liceul. Aşa mi-am calculat eu, aşa ştiam eu de la mama. Şi uite-ne ce facem în platou. Ne batem cu frişcă, ne jucăm mima, bâza…”, povestea el în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 1.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.