AcasăMoney&PeopleCe sume colosale câștiga Andreea Antonescu la 16 ani! ”Făceam pe lună...

Ce sume colosale câștiga Andreea Antonescu la 16 ani! ”Făceam pe lună cât…”

Real fenomen la sfârșitul anilor ’90, André (duo-ul Andreea Antonescu și Bălan), a creat o exploze în modă și muzică exprimând atitudinea noii generații. De asemenea, a fost și formația cu cel mai mare onorariu în acea perioadă.

Modelele fetițelor din întreaga țară, Andreea Antonescu și Bălan au vândut în plină eră a pirateriei peste 1,5 milioane album oficial. Neoficial numărul copiilor cu refrenele puștoaicelor teribile ale muzicii vremii a fost cu mult mai mare.

Timp de trei ani, André-lele, au fost cele mai populare soliste ale vremii, fiind solicitate să cânte aproape zilnic. Ajunsă la 40 de ani, Andreea Antonescu se pregătește să devină din nou mămică și păstrează frumoase amintiri, nu regretul faptului că nu știe ce s-a ales cu banii câștigați, fiind minoră în perioada de mare succes Andre.

Ce sume colosale câștiga Andreea Antonescu la 16 ani
Andreea Antonescu (stânga) la 20 de ani de la dizolvarea duo-ului Andre

Ce sume colosale câștiga Andreea Antonescu la 15 ani! ”Făceam și cât pentru un apartament pe lună”

”Erau perioade când puteam cumpăra aproximativ un apartament pe lună. Banii au fost investiți în ce consideram că reprezintă familie în acei ani”, spune solista, care a devenit și cea mai bine plătită vedetă din România de către publicația pentru adulți Playboy. 30.000 de euro a primit pentru pictorialul pe care Andreea l-a făcut imediat după ce a împlinit 19 ani, mult mai mult decât Loredana Groza ori Andreea Bănică. Cele mai importante investiții din acea perioadă au fost două apartamente în București.

”Eram foarte mică, în clasa a VII-a, când am început cu trupa André, a fost o trecere foarte bruscă de la o elevă care se concentra pe școală la o elevă care trebuia să îmbine perfect învățatul cu înregistrările, concertele, filmările și pregătirea coregrafiilor”, își aduce aminte Andreea Antonescu despre perioada în care era vedeta preferată a adolescentelor românce și avea o relație cu Iustin Paraschiv, mai târziu devenit cel mai tânăr miliardar din România.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.