AcasăActualitate Ce urăște Cătălin Scărlătescu să gătească. Trauma trăită de acesta în bucătărie

 Ce urăște Cătălin Scărlătescu să gătească. Trauma trăită de acesta în bucătărie

 Ce urăște Cătălin Scărlătescu să gătească. Trauma trăită de acesta în bucătărie. Cătălin Scărlătescu este jurat la Chefi la Cuțite și de asemenea este un bucătar extrem de apreciat.

În ciuda experienței sale în domeniul culinar, există un preparat pe care Cătălin Scărlătescu urăște să îl prepară și are motive serioase pentru care simte acest lucru.

Mai exact, Cătălin Scărlătescu urăște să gătească clătite. El susține că nu înțelege acest tip de rețetă și că poate deveni chiar periculoasă.

„Cu clătita e o mică problemă! Clătita, pentru mine, este o cocă care nu este nici fiartă, nici coaptă, nici prăjită! În momentul în care o strângi aşa în mână, devine ca un săpun, poţi să te îneci cu ea! În rest, nu mi-e frică să gătesc absolut nimic, nu mi-e frică să gătesc din nicio poziţie, nu mi-e frică să gătesc pentru absolut nicio persoană: în momentul în care m-ai băgat în bucătărie, sunt exact ca peştele în apă”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a explicat și care sunt motivele pentru care urăște atât de mult acest preparat dulce adorat de mulți români.

Bucătarul a explicat că a fost nevoit să facă într-o zi 10.000 de clătite,pentru că a flirtat cu fiica chefului de a acel restaurant.

„Lucram undeva pe malul mării. M-am dat la fata bucătarului chef şi a trebuit să fac mii de clătite ca să nu ma dea afară! Am făcut 10.000 de clătite, mi-a luat o zi jumate. Am lucrat la 14 tigăi, m-am ars pe mâini”, a povestit Scărlătescu.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.