Cea care o îmbracă pe Viorica Dăncilă a dat croitoria pe o funcție ICR în străinătate. Nausica Mircea va lucra la Istanbul

0

Cea care se ocupa de imaginea vestimentară a Vioricăi Dăncilă în perioada când acesta a fost premier al României, Nausica Mircea a fost angajată pe un post ICR la Istanbul.

Creatoarea de modă care și-a dat anul acesta demisia din funcția de directoare la Centrul Cultural Vrancea, a fost propusă pentru respectivul post, fără concurs, de președintele ICR, Liviu Sebastian Jicman.

Fostul designer din Focșani care și-a câștigat o bună reputație în lumea modei în ultimii 20 de ani (atelierul său făcând haine pentru multe dive mondene) Nausica Mircea va avea un salariu mărit cu 40% printr-un spor de periculozitate având în vedere că Turcia este considerată țară nesigură.

Cea care o îmbracă pe Viorica Dăncilă a dat croitoria pe o funcție ICR în străinătate. Nausica Mircea va lucra la Istanbul

Nausica Mircea, care a făst căsătorită cu fostul prefert de Vrancea Dragoș Mircea, a candidat în 2020 pentru un post în Camera Deputaților din partea ALDE-Pro România. În urmă cu 10 ani, creatoarea de modă a fost numit ”cel mai bun designer pret-a-porter” la Gala performanței, creativității și excelenței și a obținut numeroase premii la festivaluri de modă.

Nausica Mircea a povestit cum a ajuns să croiească ținute pentru controversatul premier. Cele două s-au cunoscut la o gală de premiere, la aceeași masă. ”Am îndrăznit să propun uneia dintre doamne, care se vedea că este aplecată spre frumos și eleganță, să îmi treacă pragul atelierului și să mă lase să îi propun ținut. Aceasta doamna avea să devină, la doar 3 luni de la acel eveniment, prim-ministru al țării, iar eu, se pare ca nu am dat gres prin ceea ce am creionat și pus în practică”, spunea Nausica Mircea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.