AcasăPoliticCea mai mare dorință a lui George Simion după nuntă: La prezidențiale,...

Cea mai mare dorință a lui George Simion după nuntă: La prezidențiale, AUR!

Liderul AUR, George Simion, și-a exprimat părea dorință. Chiar în timpul nunții sale de sâmbătă, acesta a declarat că partidul pe care îl conduce va da candidatul la prezidenţiale în turul al doilea.

“Legat de alegerile prezidenţiale, AUR va da candidat în turul doi şi e important să alegem bine.

Important e să mergem până la capăt şi să dăm ţării preşedinte român (…).

Lideri politici mari nu au fost la nuntă, treaba lor, mai bine într-un fel, eu i-am invitat”, a spus preşedintele AUR, George Simion, sâmbătă, la Antena 3, în direct de la nunta sa.

Cât despre alerta cu bombă care a fost anunţată la eveniment, “o bătaie de joc ca să ne blocheze cumva evenimentul.
Eu fac evenimente de 15 ani, nu ne mai intimidează anunţuri de genul ăsta. Nu ne-am temut nici atunci, nu ne temem nici acum”, a continuat Simion.

“Mă credeam mare şi tare, dar mi s-au tăiat picioarele cu vreo jumătate de oră înainte de cununia religioasă”, a recunoscut liderul AUR.

Întrebat dacă are vreo legătură data nunţii sale cu faptul că azi se împlinesc 31 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova, politicianul nu a negat.

“Categoric are legătură, special m-am uitat în calendar când vorbeam cu Ilinca. E un fel de mesaj pe care îl transmitem că Băsarabia a fost, este şi va fi România. Am scris asta pe toate zidurile. Mai devreme sau mai târziu, Prutul va deveni un râu intern al României. Mesajul e clar: Basarabia e România, La mulţi ani Basarabiei unită pe veci cu ţara!”, a încheiat George Simion.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.