Cel mai bun televizor de 140 cm pe care îl puteți cumpăra chiar acum

0
12
Cel mai bun televizor de 140 cm pe care îl puteți cumpăra chiar acum

În ultimii ani, oamenii au plătit prețuri din ce în ce mai mici pentru ecrane din ce în ce mai mari, mai ales în timpul promoțiilor de Black Friday. Aproape fiecare producător TV are o dimensiune de 140 cm și acesta este, adesea, cel mai mic din linie.

 

Multe dintre aceste televizoare vin cu toate funcționalitățile, incluzând gradarea locală completă, ecrane OLED, rate de reîmprospătare de 120Hz, rezoluție 4K, HDR, o multitudine de porturi HDMI și chiar funcții de jocuri high-end, pentru a se cupla cu PlayStation 5 sau Xbox Series X. Cele mai multe dintre ele sunt modele de TV SMART ceea ce vă oferă acces la tot conținutul dvs. de streaming, fără a utiliza un al doilea dispozitiv.

 

Un televizor de 140 cm oferă mai multe opțiuni decât oricare altă dimensiune. Ca atare, există o mulțime de variante din care să alegeți. Iată câteva dintre ele.

TCL 55R635

Niciun televizor pe care l-am testat nu oferă o calitate a imaginii atât de mare, la acest preț. Seria TCL 6 din 2020 are o calitate a imaginii chiar mai bună decât predecesorul său, datorită tehnologiei mini-LED și a gradului de întunecare local bine implementat, care îl ajută să depășească oricare alt televizor la acest preț. Este, de asemenea, o alegere solidă pentru gameri, cu un nou mod THX care combină lagul redus și contrastul ridicat. Ca și cum nu ar fi suficient de avansat, sistemul de operare Roku TV al acestui televizor este foarte simplu de utilizat.

LG OLED55CXP

Dacă banii nu sunt o problemă și vreți să vă cumpărați cel mai bun televizor, aceasta este soluția. LG CX 2020 este cel mai bun televizor pe care banii îl pot cumpăra, cu contrast senzațional, vizionare perfectă în unghi și uniformitate excelentă. Dacă vă puteți permite, acesta este modelul de TV Smart de 140 cm pentru dvs.

Vizio M55Q7-H1

În afară de seria TCL 6 de mai sus, acest televizor ocupă locul doi pentru cel mai bun smart tv, la acest nivel de preț. TCL are o imagine mai bună și un sistem HDTV inteligent mai bun, deci este un televizor superior în general, dar este, de asemenea, mai scump. Dacă nu vă permiteți Seria 6, acest model Vizio este o opțiune foarte bună.

 

Sony XBR-55X900H

Deși are o calitate generală a imaginii la fel ca cea a Seriei 6 TCL de mai sus și un preț care nu este mult mai mare, suita de conexiuni a modelului X900H este, de fapt, mai bună decât TCL. Este cel mai accesibil televizor cu capacitate completă de intrări HDMI 4K / 120Hz.

TCL 55S425

Roku este una din platformele preferată pentru streaming de aplicații precum Netflix și este și mai bine integrată în acest televizor. Această serie de televizoare TCL oferă o experiență de vizionare decentă, pentru majoritatea oamenilor, în special la acest preț. Insa nu poate bate niciunul dintre modelele de mai sus în ceea ce privește calitatea imaginii – rezoluția 4K și compatibilitatea cu gama dinamică ridicată (HDR) nu fac nimic pentru a îmbunătăți imaginea sau culoarea.

 

Suntem siguri că ați fi mulțumit de oricare dintre televizoarele de mai sus, dar un nou televizor de 140 cm poate fi o investiție serioasă și e normal căutați mai multe informații. Iată o listă rapidă:

 

  • – Mai mare este mai bine. Televizoarele mari sunt mai ieftine ca niciodată, iar banii dvs. sunt cheltuiți cel mai bine pe dimensiuni mari ale ecranului, mai degrabă decât pe o ușoară îmbunătățire a calității imaginii sau a rezoluției.
  • – Dacă nu vă place modul în care sistemul TV smart încorporat interacționează cu aplicațiile dvs. de streaming, puteți adăuga oricând un streamer media. Streamerele sunt ieftine, ușor de utilizat și primesc actualizări frecvente.
  • – Majoritatea difuzoarelor încorporate sună groaznic, deci merită să împerecheați noul TV cu o bară de sunet sau alt sistem de difuzoare.