AcasăTech&ScienceCelebrul actor Tom Hanks se lasă la mâna inteligenței artificiale

Celebrul actor Tom Hanks se lasă la mâna inteligenței artificiale

Tehnologia AI poate ajuta la imortalizarea interpretării unui actor, spune Tom Hanks.

Actorul și-a exprimat recent opinia cu privire la probabilitatea ca actorii să fie menținuți în viață în filme prin puterea tehnologiilor avansate, scrie interestingengineering.com.

Cunoscut pentru rolurile sale emblematice din numeroase filme de succes precum Forest Gump și Cast Away, actorul a spus că astfel de tehnologii pot fi valorificate pentru a-și recrea imaginea, vocea și manierele, de „acum până la venirea împărăției”, a spus Tom Hanks.

În timpul unui interviu, actorul a vorbit despre potențialul unor astfel de tehnici cu utilizarea AI sau a tehnologiei deep fake, care este suficient de avansată pentru a recrea pe oricine la orice vârstă. „Aș putea fi lovit de un autobuz mâine și atât, dar spectacolele mele pot continua și mai departe.”

„Pot să vă spun că există discuții în toate breslele, toate agențiile și toate firmele de avocatură pentru a veni cu ramificațiile legale ale feței mele și ale vocii mele și ale tuturor celorlalți sunt proprietatea noastră intelectuală. ”, a spus Tom.

Actorul a continuat: „în afară de înțelegerea inteligenței artificiale și a deep fake, nu va exista nimic care să vă spună că nu sunt doar eu și atât. Și va avea un anumit grad de calitate reală. Aceasta este cu siguranță o provocare artistică, dar este și una legală”.

Posibilitatea ca astfel de versiuni generate de AI să fie folosite în filme care nu sunt pe placul lui a fost sugerată și de actor. „Fără îndoială, oamenii vor putea spune [că este IA], dar întrebarea este oare le pasă? Există unii oameni cărora nu le va păsa, cărora nu vor face această delimitare.”

AI își face deja progrese în industria muzicală cu astfel de sisteme de învățare a modelelor și structurilor din datele existente pentru a genera material nou. Această tehnologie poate fi folosită pentru a realiza compoziții muzicale creative pentru orice gen din industria muzicală. Implicațiile acestei practici în domenii creative ca acestea sunt prea devreme pentru a fi prezise.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.