x


 • EUR
  4.6662
  USD
  4.0794
 • 2° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  31 km/h
  Umiditate

  93%
  Presiune

  34270 hPa
string(8) "sanatate"

Centricor- scutul nostru împotriva problemelor de sănătate, specifice sezonului rece

Cu toții avem parte, la un moment dat, de diverse probleme de sănătate. În această perioadă, pe lângă faptul că ne bucurăm de spiritul sărbătorilor, mulți dintre noi ne confruntăm și cu diverse neplăceri cauzate de frig, fumat, poluare, agenți patogeni infecțioși și diverse substanțe chimice existente în foarte multe alimente pe care le consumăm în preajma Crăciunului. 

Author: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 07.12.2017, 17:55 | Actualizat: 07.12.2017, 17:55

Aceasta este perioada în care, cei mai mulți dintre noi, intenționăm să ne bucurăm de activitățile sportive specifice iernii. Ei bine, toate acestea reprezintă factori ce pot duce la apariția stresului oxidativ. De fapt, toți factorii determinanți se traduc, mai concret, prin scăderea activității antioxidanţilor.

 

Pentru a lupta împotriva stresului oxidativ, organismul produce un arsenal de antioxidanţi. Totuşi, producţia internă a corpului uman de antioxidanţi se pare că nu este suficientă pentru a neutraliza acţiunea nocivă a tuturor efectelor dăunătoare nuanțate. Putem ajuta organismul să se apere, prin creşterea aportului alimentar de antioxidanţi. Aceștia se găsesc în compoziţia fructelor şi legumelor. Ținând cont că este vremea citiricelor, putem spune că ne-ar ajuta dacă am consuma câteva kilograme de portocale, în fiecare zi. Cum este de așteptat, din diverse motive, nu putem consuma cantitatea necesară pentru a ne asigura scutul ce luptă împotriva stresului oxidativ. În acest caz, Centricor este echivalentul acestora.

 

Pentru a diminua leziunile tisulare şi pentru a proteja organismul împotriva apariţiei sau evoluţiei unor afecţiuni, este indicat să consumăm o tabletă de Centricor pe zi, sursa de antioxidanți proveniți dintr-o multitudine de fructe benefice organismului nostru.

 

Daca tot este frig afară și urmează zile libere, va invităm pe www.centricor.ro, pentru a afla mai multe detalii. Așezați-vă comod, luați o cană cu ceai și haideți să vorbim despre cum ne menținem sănătoși și luptăm împotriva stresului oxidativ!