Cine a devenit cea mai bogată actrița de la Hollywood! Numele său nu este chiar atât de popular

Neașteptat, Reese Witherspoon a devenit oficial cea mai bogată actriță de la Hollywood. Însă averea vedetei din ”Vanity Fair”, ”Legally Blonde 2”  ori ”Povestea lui Johnny Cash” nu a fost făcută doar din activitatea artistică.

Conform Forbes, Reese Witherspoon (47 de ani) are o avere estimată la circa 400 milioane de dolari, de pe urma rolurilor sale, investițiilor în imobliare, în domeniul cinematografiei și producției de filme. Și ca actriță este una dintre cele mai bine platite vedete de la Hollywood. Pentru ”Legally Blonde 2”, Reese Witherspoon a primit nu mai puțin de 15 milioane de dolari, iar pentru ”The Morning Show” a încasat circa 12 milioane de dolari.

Reese Witherspoon a devenit oficial cea mai bogată actriță de la Hollywood

Bogată și în pragul divorțului. Reese Witherspoon a anunțat că va divorța de Jim Toth după 12 ani de căsnicie. Împreună au investiții în domeniul imobiliar și se prea poate ca partajul să o coboare pe frumoasa actriță de pe tron, din poziția celei mai bogate actrițe de la Hollywood. Cei doi au început în a-și împărți bunurile, și au vândut o imensă proprietate pe care au deținut-o în Los Angeles, aproape de ”cetatea filmului”. Nu mai puțin de 21 milioane de dolari au obținut amândoi de pe urma tranzacției.

Tot în showbizz, dar cel muzical, Rihanna continuă să fie cea mai bogată cânteață din lume, cu o avere ce a trecut pragul miliardului de dolari.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed