CÎȚU nu i-a spus lui IOHANNIS despre beția din SUA! ”Bănuiesc că ORBAN știa”

Premierul Florin Cîțu a vorbit, sâmbătă, într-o declarație de presă de la Palatul Victoria, despre evenimentul petrecut în SUA.

„A rămas în discuție greșeala mea. vreau să clarific anumite aspecte. În românia, în legislație pentru președinte, premier, demnitari nu se face cerere pentru ORNISS.

Nu am adus în discuție acest eveniment în discuțiile cu președintele. Știu că un coleg i-a arătat domnului Orban hârtia care a apărut acum în spațiul public, deci bănuiesc că știa”, a spus Florin Cîțu.

”Nu îmi dau demisia”

Premierul Florin Cîțu susține că a discutat cu președintele Klaus Iohannis, dar nici acesta nu i-a cerut să demisioneze. Cîțu a lansat un atac dur la adresa liderilor din coaliție și a amintit de momentul în care Ludovic Orban a făcut schimb de geci cu Liviu Dragnea.

”Am discutat cu domnul președinte și cred că este foarte clar. Aceasta nu este o situație penală, sunt legislații diferite în SUA și România.

Nu, niciun moment nu m-am gândit să îmi dau demisia. În continuare, avem reforme de îndeplinit, avem lucruri de dus la capăt și nu trebuie să influențeze un eveniment de acum 21 de ani

Am auzit și eu declarații ale colegilor de coaliție și am rămas surprins neplăcut. Nu am auzit astfel de declarații de acest tip în momentul în care directorul CFR a lăsat 8 ore oamenii în câmp sau când alții dădeau mâna pe sub masă cu cei de la PSD”, a spus Florin Cîțu.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed