AcasăEconomieCiucă, după şedinţa BPN: PNL va susţine menţinerea cotei unice de impozitare,...

Ciucă, după şedinţa BPN: PNL va susţine menţinerea cotei unice de impozitare, astfel încât să putem să asigurăm stabilitatea şi predictibilitatea mediului de afaceri / Nu vom susţine suprataxarea dar se elimină excepţiile, în conformitate cu PNRR

”Am decis ca în ceea ce priveşte fiscalitatea, PNL va susţine menţinerea cotei unice de impozitare, astfel încât să putem să asigurăm stabilitatea şi predictibilitatea mediului de afaceri. Nu vom susţine suprataxarea, pentru a putea, în felul acesta, să asigurăm protecţia locurilor de muncă şi să putem să gestionăm astfel încât să nu crească preţul la bunuri şi servicii”, a spus Ciucă. 

El a precizat că PNL a mai decis, prin vot, în şedinţa conducerii, eliminarea excepţiilor, în ceea ce priveşte fiscalitatea, în conformitate cu PNRR. 

”Ne gândim la eliminarea facilităţilor fiscale pentru băuturile carbogazoase pe bază de zahăr şi ne gândim creşterea impozitului la jocurile de noroc. Desigur mai este o serie întreagă de elemente tehnice care urmează să fie stabilite de către tehnicienii Ministerului de Finanţe”, a precizat Ciucă. 

 

Ultimele Articole