Comisar de la Garda Financiară Bucureşti, acuzat de luare de mită

Alături de acesta, a mai fost trimis în judecată comisarul Gărzii Financiare – Bucureşti Mihai-Iulian Anghel, tot sub acuzaţia de luare de mită.

Potrivit anchetatorilor, pe 16 august, cu ocazia unui control efectuat la o societate comercială din Bucureşti, comisarii Alexandru Bogdan Nichiţelea şi Marian Iulian Anghel i-au pretins administratorului societăţii (denunţător în cauză) suma de 5.000 de lei pentru a aplica o amendă mai redusă în raport cu neregulile constatate şi pentru a nu suspenda activitatea societăţii comerciale.

Cei doi au fost prinşi în flagrant în timp ce primeau suma de bani de la denunţător, precizează procurorii anticorupţie.
„Pe data de 17 august 2010, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea acestora pe o perioadă de 24 de ore, iar la aceeaşi dată, Tribunalul Bucureşti a hotărât arestarea preventivă a inculpatului Nichiţelea Bogdan Alexandru pe termen de 29 de zile şi cercetarea în stare de libertate a inculpatului Anghel Marian Iulian”, se arată în comunicatul DNA. (AGERPRES)

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed