AcasăEconomieCompanie de rezervări apartamente: “Litoralul pentru toţi” de toamnă începe din 18...

Companie de rezervări apartamente: “Litoralul pentru toţi” de toamnă începe din 18 septembrie. Cazarea în septembrie într-un apartament costă 1.650 de lei, pentru două săptămâni

”Rezident Eforie Nord prelungeşte sezonul 2022 prin programul “Litoralul pentru toţi”, cu cazări disponibile în apartamente cu capacitate de până la şase persoane, timp de 14 nopţi, în lunile septembrie şi octombrie. Oferta vine în întâmpinerea celor care vor să locuiască o perioadă îndelungată pe litoral în lunile mai puţin aglomerate şi este lansată şi pentru toamnă după ce programul similar, derulat în lunile mai şi iunie, a înregistrat o cerere peste aşteptări”, anunţă compania.

Pachetele din programul “Litoralul pentru toţi” de toamnă costă de la 1.450 de lei la 2.700 de lei pentru două săptămâni de cazare, în perioada 18 septembrie – 1 noiembrie, în funcţie de tipul apartamentului închiriat şi perioada solicitată.

Un apartament cu un dormitor şi vedere la staţiune, care poate găzdui patru persoane, costă 1.650 de lei pentru două săptămâni de cazare în septembrie. Unul cu două dormitoare şi vedere la mare, care poate găzdui şase persoane, costă 2.700 de lei în aceeaşi lună.

În octombrie, două săptămâni de cazare costă 1.450 de lei/apartamentul cu un dormitor şi vedere la staţiune, respectiv 2.400 de lei/apartamentul cu două dormitoare şi vedere la mare.

Cel mai mic preţ al unei nopţi de cazare este de 29 de lei/persoană în luna septembrie şi de 26 de lei/persoană în luna octombrie în pachetele de două săptămâni, care pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă.

“În lunile cu temperaturi blânde, litoralul este locul preferat al celor care pot lucra de la distanţă, al bunicilor care vor o vacanţă îndelungată alături de nepoţi, al cuplurilor în vârstă care caută relaxare la malul mării ori fac diverse tratamente de prevenţie, al celor care preferă plimbările pe malul mării pentru a se bucura de aerosoli… Nu le oferim doar cazare în apartamentele Rezident Eforie Nord, cu confortul de acasă, ci şi o serie de sugestii pentru petrecerea timpului liber, de la activităţi sportive în aer liber, plimbare cu vaporaşul din Marina Eforie Nord, distracţie în parcul de aventură Paradis Land din Neptun, cursuri de navigaţie la AnaYacht Club la vizite la Delfinariul din Constanţa, Herghelia din Mangalia, Mănăstirea din Techirghiol. Litoralul are foarte multe lucruri de oferit şi în afara lunilor cu temperaturi ridicate, nu e un loc pustiu după încheierea vacanţelor la plajă”, declară Alexandra Bogatu, fondator Rezident.

Rezident Eforie Nord a înregistrat un grad de ocupare de peste 70% pentru operarea din 2022, începută în aprilie şi luând în calcul şi rezervările pentru luna septembrie.

Au fost făcute 300 de rezervări pentru 1.300 de nopţi de cazare în cele 11 apartamente, durata medie a şederii fiind de 4,5 nopţi. Comparativ, anul trecut cifrele finale arătau 280 de rezervări cu 1.070 de nopţi, plasând durata medie a şederii sub 4 nopti.

Cei mai mulţi oaspeţi anul acesta au fost români, mai precis familii cu copii, pentru care apartamentele Rezident Eforie Nord dau confortul locuitului la mare ca în propria casă. Apartamentele au bucătării complet utilate, în care se poate găti, oaspeţii se pot relaxa pe terasă, au servicii de curăţenie şi curăţătorie, dar şi check in digital, recepţie online 24/7, parcare şi şezlonguri gratuite în timpul lunilor de vară.

“Operarea de anul acesta a depăşit estimările şi rezultatele lui 2021. Am avut primii oaspeţi în perioada Paştelui, am încurajat locuitul de durată la malul mării în mai şi iunie prin programe cu reduceri ori nopţi gratuite, am avut mai multe oferte speciale în lunile de vară şi rezervările se întind până la jumătatea lunii septembrie. Programul “Litoralul pentru toţi” de toamnă estimăm că va creşte cu zece procente gradul de ocupare pentru 2022. Per total, estimăm o creştere cu 20% în acest an, faţă de 2021, cu un procentaj de 15% de oaspeţi repetitivi”, precizează Alexandra Bogatu.

Înfiinţată în urmă cu cinci ani, compania rezident a pornit iniţial cu trei apartamente în centrul Bucureştiului şi s-a extins la 39 în prezent: 27 în Bucureşti, 11 la Eforie Nord şi unul la Predeal, investiţia realizată până acum fiind de 1,8 milioane de euro. Apartamentele sunt oferite spre închiriere pentru perioada dorită de clienţi, împreună cu servicii hoteliere, în mare parte digitalizate. Business-ul a fost fondat de Alexandra Bogatu.

 

Ultimele Articole