Constantin Enceanu și-a deschis un motel! Solistul deține un complex de evenimente și o piscină publică

Constantin Enceanu continuă investițiile în localitatea sa natală, Filiași. Cel care cântă de zor „Banii, banii fir-ar ei” a inaugurat și un mic motel lângă salonul său de evenimente.

Solistul de muzică populară (59 de ani) consideră că este necesară continuarea investiției având în vedere valul de nunți, botezuri și aniversări pe care salonul său de evenimente le va găzdui în acestă vară. Spațiile de cazare sunt necesare oaspeților, mai ales celor care vin de departe.

Ballroom-ul cântărețului este cel mai mare din localitate, are o capacitate de 100 de locuri, și alte 50 pe terasă, și este prevăzut cu loc de joacă pentru copii. În imediata apropiere solistul a deschis o piscină cu terasă și restaurant cu vedere la un lac natural splendid.

Constantin Enceanu și-a deschis un motel!

Constantin Enceanu și-a deschis un motel! Nunțile la care este gazdă prin salonul său de evenimente l-au motivat să investească în spații de cazare

 Complexul lui Constantin Enceanu, rodul unei investiții de peste 200.000 de euro, este administrat de fata și ginerele său, solistul neavând timp, în special în weekenduri, când e cel mai plin, din cauza propriului program concertistic.

”Este un loc destinat pentru a petrece timpul liber, dar și pentru organizarea unor evenimente. Este deschis până la 12 noaptea în timpul săptămânii, iar în weekend până la 2 noaptea”, spoune artistul este încântat că are restaurantul rezervat mai toată vara, deoarece și orășelul său fiind copleșit de un val de nunți.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed