AcasăMoney&PeopleCopilul de la coperta albumului omomin Timpuri Noi, a împlinit 30 de...

Copilul de la coperta albumului omomin Timpuri Noi, a împlinit 30 de ani! Formația reeditează cel mai popular disc rock  al anilor ‘90

Legendara formație Timpuri Noi reditează albumul cu același titlu, după 30 de ani.

Discul ce a făcut celebre mai multe personaje muzicale precum ”Stan”, ”Luca”, ”Tanța” ori ”Vecina” a  transformat trupa în cea mai popular grup rock al anilor ’90. Dan Iliescu& Co. sărbătoresc în mod original și pe fostul copil ce a ilustrat albumul în primele luni de viață, care a împlinit 30 de ani, dar pe care nu nu-l prezintă la înfățișare așa cum arată azi.

Avându-l în frunte pe același Dan Iliescu, cel ce a compus toate sucesele formației (amintim și ”Drumul spre lumină”, ”Mistrețul”, ”Becule”, lansate la începutul anilor ’80), Timpuri Noi plecă în turneu aniversar prilejuit de relansarea albumului emblematic, unul dintre cele mai populare ale rock-ului românesc, și care, pentru prima oară apare și în format de disc, la modul propriu.

Timpuri Noi reeditează cel mai popular disc rock  al anilor ‘90 ”Copilul de pe coperta discului a împlinit 30 de ani”

”Copilu’ a crescut. Are 30 de ani. I-am făcut vinil, casetă, poster și tricouri. Îi facem și petrecere cu formație vocal-instrumentală! Da, unii vă aduceți aminte cum a fost acum 30 de ani, alții ați crescut cu povești despre albumul ăsta! Luați-vă burta, chelia, copiii, prietenii din adolescența de atunci sau colegii de școală de acum și veniți la concertul nostru!”, trâmbițează Dan Iliescu turneul aniversar care începe pe  poimâine la București, apoi Băicoi, Baia Mare, Cluj, iar București, Bistrița, Rm. Vâlcea, Craiova, Constanța,  Timișoara și Brașov.

Înființată în 1983, Timpuri Noi a fost mai populară formație rock de după Revoluție dar și înainte de ’89, când au dovedit un mare curaj. Datorită mesajului lor protestatar au fost anchetați de securitate, asta după lansarea melodiei ”Becule (Stai aprins, becule!/Noi te iubim!)”.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.