Cristi Brancu și Mihai Morar au rămas fără emisiuni

0

Șefii Intact Media group au luat decizia ca emisiunile live pe care le moderau cei doi să fie scoase din grila de programe a postului Antena Stars.

„Spectrul crizei care abia a început a schimbat multe în toate televiziunile din România. Atâtea proiecte de anvergură s-au întrerupt sau nu se vor mai face. Bugetele s-au schimbat fundamental. Agenția VIP a fost o emisiune-fanion a stației, vreme de 13 ani, și numai spectrul crizei generate de pandemie a decis această pauză lungă. Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți. Fiecare business are un plan de afaceri pentru fiecare moment. Restul sunt sentimentalisme și imaturități”, a declarat Cristi Brancu care adaugă că se bucură acestă pauză luată după atâtția ani de emisiuni și reviste pe care le-a coordonat.

„Vreme de 12 ani am avut emisiune pe post șase zile din șapte într-o săptămână. Am făcut, atâta timp, cele mai multe emisiuni TV pe an. Parcă merge și o gură de aer! Televiziunea este o pasiune care mă arde în continuare și de unde nu am plecat. În cinci luni, industria media s-a schimbat însă cu totul. Abia acum, marii investitori în publicitate ai planetei încep să simtă dimensiunea pierderilor. Vor urma schimbări și mai tulburătoare, veți vedea”, crede Cristi Brancu

Cristi Brancu poate fi urmărit pe canalul său de YouTube, unde tratează subiecte despre lumea mondenă, în vreme ce Mihai Morar poate fi ascultat pe Radio Zu.