Cristina Demetrescu, horoscop decembrie 2023. O zodie are o datorie

Cristina Demetrescu, horoscop decembrie 2023. O zodie are o datorie. Cristina Demetrescu prezintă horoscopul pentru ultima lună din an.

Astrologul spune că o zodie va fi superficială, iar alta are datorii în luna decembrie 2023. Astfel, e nevoie de o mobilizare.

Săgetătorul este cel care va fi superficial în ultima lună din an. Vrea să termine totul, dar nu se organizează prea bine, așa că lucrurile sunt cam încurcate.

În final însă deznodământul va fi unul fericit, iar acești nativi o să reușească să se bucure de liniștea pe care o căutau de sărbători.

Cristina Demetrescu, horoscop decembrie 2023. O zodie are o datorie

„Vei fi superficial în decembrie 2023. Te vei grăbi să pui toate lucrurile la punct, așa cum ți-ai propus, însă din cauza unor întârzieri nu vei reuși să le organizezi prea bine. Vei trece rapid prin toate sarcinile pentru a te bucura de sărbători”, spune Cristina Demetrescu.

Capricornul este cel care are o datorie. Mai degrabă se simte dator să o cere ajutor și o va face. Important este să fie atent la câtă energie consumă, pentru că și Luna Neagră îl va influența

„Te simți dator să sari în ajutorul oamenilor care au nevoie de tine, indiferent de felul în care acționezi. Îți vei consuma mult din energia vieții personale, mai ales din cauza Lunii Negre”, adaugă Cristina Demetrescu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed