AcasăPoliticCu câți bani a rămas George Simion de la nuntă și ce...

Cu câți bani a rămas George Simion de la nuntă și ce spune că face cu ei

​A avut o nuntă mare, dar nu a rămas cu prea mulți bani după. Cel puțin așa susține George Simion, liderul AUR, care s-a căsătorit în august anul trecut, într-un eveniment „popular” la Măciuca, Vâlcea.

​„Cât s-a strâns… cât ne-a mai rămas, în sensul ăsta, 15.000 de euro. Facem un proiect de spital mobil. Nu ne-au lăsat cu banii din subvenţia pentru partide să construim un spital, că e mare nevoie de spitale noi. Mă bucură că la Baia Mare se fabrică camioanele care o să constituie baza acestei caravane”, a declarat George Simion, la Fiță cu Adiță.

Nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu s-a desfășurat pe 27 august 2022, la Măciuca, în Vâlcea, și s-a evidențiat drept un eveniment de PR politic.

Organizată ca o mare manifestare populară, la care au fost așteptați 10.000 de oameni (dar au venit mult sub numărul așteptat), nunta a atras atenția și din cauza asemănării cu un eveniment similar, cel organizat în urmă cu aproape un secol în urmă, la Focșani, de șeful legionarilor Corneliu Zelea Codreanu.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.