AcasăActualitateCu câți bani este plătit Mihai Voropchievici de către Antena 3

Cu câți bani este plătit Mihai Voropchievici de către Antena 3

Cu câți bani este plătit Mihai Voropchievici de către Antena 3. Mihai Voropchievici este extrem de cunoscut datorită sfaturilor, dar și horoscopului pe care îl prezintă la Antena 3.

Numerologul are 68 de ani și o carieră vastă în domeniul numerologiei și astrologiei. Este căsătorit și are în total trei copii. În ceea ce privește studiile, Mihai Voropchievici are specializări în arte divinatorii, precum astrologie, numerologie, chiromanţie şi cartomanie.

”Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest”, mărturisea numerologul în urmă cu ceva timp.

Referitor la veniturile încasate de la Antena 3, pentru că este un invitat permanent al emisiunii săptămânale Adevăruri Ascunse, surse din trustul Intact au declarat că numerologul ar încasa un salariu de 1.500 de euro pe lună pentru aceste apariții.

Job-ul pe care îl are nu este însă unul atât de ușor. La un moment dat, Voropchievici povestea că a ajuns să fie chiar și amenințat.

”Am primit o mulţime de felicitări la adresa mamei că nu a nins atunci când am prognozat eu. Era un pretext, apoi a trecut la ameninţări. Zicea că vine să-mi spargă capul cu un ciocan”, mărturisea Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.