AcasăActualitateCum ar putea arăta Iphone 15 în 2023 și ce funcții noi...

Cum ar putea arăta Iphone 15 în 2023 și ce funcții noi va avea

Cum ar putea arăta Iphone 15 în 2023 și ce funcții noi va avea. În 2023, Apple se pregătește să lansează iPhone 15, însă ce surprize aduce acesta?

AnLISTUL Apple Ming-Chi Kuo, a scris într-o postare pe Twitter că iPhone 15 va fi primul iPhone care va adopta un port USB-C în locul lui Lightning. Informațiile lui Kuo, care ar trebui să provină din surse din lanțul de aprovizionare, sunt foarte des verificate.

Cum ar putea arăta Iphone 15 în 2023 și ce funcții noi va avea

Zvonurile conform cărora Apple înlocuiește portul Lightning cu USB-C există încă din 2017. Kuo însuși a prezis această mișcare de-a lungul anilor, dar încă nimic.

Dacă cele mai recente predicții se adeveresc, seria iPhone 14 va fi ultimul iPhone cu Lightning. Apple și-a portat deja majoritatea dispozitivelor pe USB-C.

iPhone 15 va beneficia de USB-C în diferite moduri. Va aduce o încărcare mai rapidă și o conectivitate mai largă, în special cu dispozitivele Apple alimentate prin USB-C, scrie geeki.ro.

Cum ar putea arăta Iphone 15 în 2023 și ce funcții noi va avea

În ceea ce privește ecranul iPhone 15, acesta ar putea aduce o schimbare neașteptată în industria smartphone-urilor. Potrivit 9to5Mac, BOE vrea să concureze cu Samsung și LG pentru producția de panouri OLED.

BOE a creat deja panouri OLED de 6.06 inchi pentru anumite iPhone-uri. Dacă Apple va apela la producătorul din China pe viitor, seria iPhone 15 Pro ar putea fi dotată cu aceste display-uri. E posibil ca seria să ajungă pe piață în 2023.

BOE speră ca tehnologia LTPO, folosită în cazul panourilor OLED, să fie mai eficientă decât cea folosită acum. Astfel, ecranul iPhone 15 ar putea fi mai rezistent, cu această

Cum ar putea arăta Iphone 15 în 2023 și ce funcții noi va avea

tehnologie.

Aceste panouri ar urma să fie produse în fabrica B12, din Chongqing, China, potrivit mai multor surse.

 

Ultimele Articole