x


  • EUR
    4.8735
    USD
    4.0875
string(17) "finante-personale"

Cum poți să-ți pui banii să lucreze pentru tine

Bursa de Valori București îți lansează o invitație unică: afli cum poți deveni investitor de succes. Nume grele din industria de administrare a banilor vin să explice în Piața Universității pentru oricine este interesat cum treci de la economisire la investiții.

Autor: Ionut Lupescu | Sursa: Money.ro | Publicat: 30.09.2015, 10:59

Inițiativă inedită la BVB. Profesioniști din branșă, experți  financiari cu nume grele în industria de administrare a banilor intră în dialog cu publicul. Astfel, în perioada 6-7 octombrie poți intra în contact cu bancheri, brokeri, administratori de fonduri, fonduri de pensii și alți profesioniști din domeniu.
Evenimentul Banii Tai Expo este primul eveniment dedicat pietelor financiare organizat de Bursa de Valori Bucuresti impreuna cu societatile de brokeraj si companiile listate la bursa, fondurile de investitii, fondurile de pensii si companiile de asigurari de viata.

 

 

Inima Bucurestiului va deveni pentru 2 zile punctul central unde cei interesati vor afla totul despre economisire si investitii, administrarea banilor, piata de capital si un spectru larg de servicii financiare disponibile celor care vor sa investeasca in viitorul lor.

 

Mai multe informații aici