Cum să faci smântână de post. Vei obține o textură fină și un gust plăcut

Cum să faci smântână de post. Vei obține o textură fină și un gust plăcut. Pentru iubitorii de smântână există soluții în perioada postului.

Poți să faci smântână de post acasă cu doar câteva ingrediente. Ingredientul secret însă este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e următoarea:

  • 150 g tofu
  • zeama de la jumătate de lămâie
  • 2 linguri de sirop de agave
  • 2 lingurițe de sare
  • 1 lingură de muștar
  • 60 ml ulei

Cum să faci smântână de post. Vei obține o textură fină și un gust plăcut

Cum deja este destul de clar, e foarte simplu să faci smântână de post. În primă fază se ia tofu, se taie și se pune la blender.

Ulterior se adaugă muștarul, zeama de lămâie, sarea, dar și siropul de agave. Totul se mixează bine până când se obține o compoziție asemănătoare cu smântâna.

O poți folosi pe post de sos pentru chipsuri, ori o poți adăuga peste cartofii copți. Se păstrează la frigider și poate fi consumată în câteva zile.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed