Cum să intri în afacerea Amazon.com

Dacă nu știi foarte multe lucruri despre Amazon.com, îți spunem că această platformă este cel mai mare magazin online din lume. Pe această platformă se deschid afaceri de succes. 200.000 de vânzători (dintre ei poți face și tu parte) și peste 306 milioane de cumpărători din SUA accesează acest magazin.

 

Google este un motor de căutare pe care foarte mulți dintre noi intrăm pentru a găsi informații despre un produs și, apoi, cumpărăm, pe Amazon USA. Există oameni care intră direct pe Amazon pentru a cumpăra unul dintre cele peste 372 milioane de produse existente.

 

Din acest motiv, Amazon este magazinul care  înregistrează anual vânzări de peste 136 miliarde de dolari. Vânzările la nivel mondial cresc continuu. Peste 70% dintre acestea sunt generate de către “third-pary sellers”. Amazon USA, prin programul FBA (Fulfillment by Amazon) le pune la dispoziție acestora servicii de depozitare, ambalare și transport ale Amazon USA.

 

Un studiu Web Retailer a arătat că 51% dintre vânzătorii de pe acest magazin online câștigă pe an peste 100.000 dolari, iar 30% dintre aceștia peste un milion de dolari. În plus, Amazon nu este un magazin foarte popular doar pe piața americană, ci și pe piața internațională. Amazon s-a extins de-a lungul timpului în țări precum:Germania, Italia, Franța, Spania, India, China, Japonia, Australia, Canada, Mexic și Marea Britanie. Dar extinderea continuă și în alte țări, chiar și în România.

 

Pentru a înțelege mai bine cum poți face afaceri pe Amazon, iată cum au procedat cei cinci membri fondatori ai AMZ Academy. Ei cunosc foarte bine secretele afacerii și reușesc să-și rotunjească foarte bine veniturile din vânzările lor.

 

Spre deosebire de românii care au afaceri la cheie și vând produse pe Amazon, cei cinci au aplicat în România o strategie unică. Datorită acestei strategii ei au reușit să-și multiplice rapid și consistent profiturile.

 

Ei au lucrat în comun, fiecare a contribuit cu informații, idei și analize, au testat instrumente, metode de lansare, optimizare, advertising etc.

 

Dacă vrei să începi o afacere simplă și profitabilă în 2018, vânzarea de produse pe Amazon este una dintre ele. Ea constă în următoarele:

– realizarea unei analize pentru a vedea ce produs se vinde foarte bine pe Amazon USA;

– căutarea unei soluții pentru a obține cea mai bună calitate pentru produsul găsit;

– căutarea unor producători din China, care oferă cel mai bun preț raportat la calitatea dorită;

– începere negocierii cu aceștia și plasarea comenzii, cu plata securizată prin opțiunea “Trade Assurance” din Alibaba;

– solicitarea transportului produselor către depozitele Amazon USA;

– listarea produsului care va fi vizibil pe contul tău de vânzător și, în final,

– alocarea unui buget pentru reclamă, cu scopul aducerii produsului tău pe primele poziții în căutări, utilizând strategia potrivită pe nișa respectivă, pentru a fi cât mai vizibil cumpărătorilor.

 

Pentru a vedea cum arată produsul ales și cum îl poți îmbunătăți (inserarea brand-ului sau logo-ului tău pe produs) trebuie să comanzi câteva mostre din China. În afară de această primă etapă, activitatea ta se va desfășura de pe un laptop, de oriunde din lume, în paralel cu job-ul pe care deja îl ai.

 

În primele luni vei munci mai mult pentru tine, dar odată ce vei obține un profit substanțial, vei putea renunța la job și vei deveni propriul stăpân, având posibilitatea de a lucra de acasă sau de unde vei dori.

 

Cei 20-50.000 dolari încasați lunar îți vor oferi șansa de a călători oriunde, chiar și în acele locuri unde nici nu ai visat că vei ajunge vreodată. Singurul lucru de care vei avea nevoie este laptopul, în caz că va trebui să lucrezi puțin.

 

Pentru a reuși, va trebui să îndeplinești o serie de condiții. Cei de la AMZ Academy au procedat în felul următor:

– În primul rând au înțeles șansa oferită de această afacere cu bani puțini, care este 100% legală, 100% independentă, și care îți dă posibilitatea să lucrezi “de acasă”.

– Odată înțeleasă afacerea au studiat cu atenție mecanismele ei, pașii care trebuie să-i urmeze și și-au creat propriile idei de afaceri referitoare la Amazon. Aceste idei le-au oferit soluții de creștere a vânzărilor și astfel a apărut profitul.

 

În prezent, se bucură de roadele muncii împreună. Zeci de mii de dolari le intră în cont lunar pentru fiecare dintre produsele vândute pe Amazon. Este o reușită extraordinară, de care sunt foarte mândri.

 

În plus, ei îi susțin pe toți cei care fac parte din comunitățile de selleri pe Amazon și răspund la toate întrebările care li se pun pe site-ul lor: amzacademy.ro. Astfel, aceștia vor să-i ajute pe viitorii vânzători să aibă parte de succesul pe care l-au avut ei. Le împărtășesc informații noi, le explică fiecare etapă a afacerii, le dau exemple practice și le spun care sunt concluziile strategiilor de succes care i-au ajutat să facă profit.

 

Dacă vrei să intri în afacerea Amazon, trebuie, de asemenea, să știi că fondatorii AMZ Academy pun la dispoziția tuturor celor interesați un curs online despre cum să începi o afacere pe Amazon. Urmează și tu cursul, căci nu vei regreta.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed