AcasăActualitateCum să-ți cureți conturile de Facebook, Twitter sau Instagram de vechile postări,...

Cum să-ți cureți conturile de Facebook, Twitter sau Instagram de vechile postări, pe care nu le mai dorești

Cum să-ți cureți conturile de Facebook, Twitter sau Instagram de vechile postări, pe care nu le mai dorești. Înainte de a începe, nu uitați că aveți opțiunea de a face backup mai întâi pentru postările dvs. (Facebook, Twitter, Instagram).

De asemenea, ar trebui să vă reamintim că utilizați aceste instrumente terță parte pe propriul risc – amintiți-vă că le oferiți acces la întregul istoric al rețelelor de socializare și, poate, mai mult, așa că țineți cont de acest lucru înainte de a vă conecta.

Facebook a adăugat acum un instrument de ștergere în bloc pentru a vă facilita curățarea postărilor, fotografiilor și a fluxului. În aplicațiile pentru Android și iOS, atingeți avatarul (stânga sus), apoi atingeți cele trei puncte și alegeți Jurnal de activitate. De aici, alege Gestionează activitatea și Postările tale pentru a vedea tot ce ai postat vreodată. (Este posibil să trebuiască să utilizați butonul Filtre pentru a limita ceea ce este afișat pe ecran).

Utilizați casetele de bifare din stânga pentru a selecta postările pe care doriți să le gestionați, apoi aveți două opțiuni: Arhivarea ascunde postările de la toți ceilalți de pe Facebook, cu excepția dvs., în timp ce Coșul de reciclare șterge postările, dar vă permite să le recuperați pentru o perioadă. perioada de 30 de zile. Pentru a le arunca la gunoi înainte de expirarea acestor 30 de zile, atingeți Coș de reciclare pe același ecran, selectați postările și atingeți pictograma coș de gunoi (sau butonul Restaurare pentru a le aduce înapoi).

Pe web, deschideți-vă profilul, apoi faceți clic pe Gestionați postările sub caseta de actualizare a stării. Puteți apoi să căutați prin postările dvs. (filtrendu-le dacă este necesar) și să le selectați pe cele pe care doriți să le eliminați – faceți clic pe Următorul, apoi pe Ștergeți postările pentru a confirma. Din câte putem spune, aceasta omite opțiunea coș de reciclare, dar aceasta ar trebui adăugată la interfața online în curând.

Facebook păstrează postările șterse într-un coș de reciclare virtual timp de 30 de zile.

Alternativ, orice postare din profilul dvs. poate fi ștearsă de pe mobil sau de pe web atingând cele trei puncte de lângă ea și alegând Șterge. Din nou, dacă eliminați postările în acest fel, nu veți primi plasa de siguranță a coșului de reciclare, iar postările vor dispărea pentru totdeauna, imediat.

Amintiți-vă că Facebook vă oferă mai mult control decât Twitter și Instagram asupra cine vă poate vedea postările. Postările individuale pot fi setate pentru a fi vizualizate doar de membrii familiei dvs. sau doar de un grup mic de prieteni sau doar de dvs. Atingeți cele trei puncte de lângă o postare, apoi Editați publicul (web) sau Editați confidențialitatea (mobilul) pentru a configura acest lucru.

O varietate de plug-in-uri terță parte își vor asuma și sarcina de a vă șterge vechile postări de pe Facebook: câteva dintre cele mai bune opțiuni pe care le-am găsit sunt o extensie gratuită Chrome numită Social Book Post Manager și o aplicație de confidențialitate freemium numită Jumbo (pentru Android și iOS), care poate atât scana istoricul postărilor pe Facebook, cât și poate elimina postările mai vechi.

Twitter încă nu a lansat un instrument propriu de ștergere în bloc, dar vă puteți elimina tweet-urile unul câte unul prin interfața oficială. Dacă ați fost un tweeter prolific, acest lucru poate dura ceva timp. Din profilul dvs. Twitter de pe web, faceți clic pe săgeata în jos de lângă oricare dintre tweeturile dvs., apoi alegeți Ștergere. Primiți un dialog de confirmare, dar nu există nicio modalitate de a restabili tweet-urile odată ce acestea dispar.

Dacă utilizați aplicația oficială pentru Android sau iOS, procesul este aproape același: deschideți profilul, atingeți săgeata în jos de lângă un tweet și alegeți Șterge Tweet (cealaltă opțiune din acest meniu setează postarea ca tweet-ul fixat pe profilul dvs., ceea ce este aproape opusul eliminării acestuia).

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.