x


  • EUR
    4.8337
    USD
    4.2959
string(4) "auto"

De sărbători poți alege ”verde”

Toți ne dorim un oraș mai curat, iar utilizarea autoturismelor electrice în locul celor cu motoare pe benzină sau motorină este un mod de a reduce poluarea.

Author: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 25.04.2019, 9:29

De sărbători, BCR eGO are o ofertă de nerefuzat pentru utilizatorii mașinilor electrice BMW I3.

”Flota noastră vă stă la dispoziție și în perioada sărbătorilor și vă încurajăm să utilizați mașinile BMW I3 la fel de responsabil ca și până acum! Pentru că echipa eGO nu va putea să fie prezentă în această perioadă pentru a încărca mașinile, așa cum v-am obișnuit până în prezent, vă propunem un parteneriat”, au declarat reprezentanții companiei.

”În perioada 26 aprilie – 5 mai 2019, dacă pe durata utilizării mașinii timpul vă permite să efectuați un pit-stop la una dintre stațiile de încărcare destinate mașinilor electrice (perioada de încărcare nu este taxată) iar dacă la finalul cursei nivelul bateriei va depăși cu minim 5% nivelul la care ați preluat mașina, veți primi un bonus de o oră pentru următoarea cursă”, mai spun reprezentanții BCR eGO.

În noiembrie 2017, Banca Comercială Română a lansat eGo, primul serviciul de car sharing 100% electric din Bucureşti.

Pentru a putea beneficia de serviciul BCR eGo, utilizatorii trebuie să dispună de un cont BCR, să deţină un card de debit sau credit contactless BCR şi să instaleze aplicaţia BCR eGo, disponibilă atât utilizatorilor de Android, cât şi de iOS.

În aplicaţia BCR eGO, utilizatorii pot localiza şi rezerva maşina cea mai apropiată de locul în care se află. De asemenea, pot vedea care este gradul de încărcare al fiecărui autovehicul electric şi, mai ales, unde pot găsi staţiile de încărcare.

Utilizatorii pot ridica şi lăsa maşinile în orice punct al Bucureştiului, dar există totuşi recomandarea de a fi parcate într-o zona predefinită (zona centrală şi de nord a Bucureştiului). Clienţii care vor lăsa maşinile conectate la una dintre staţiile de încărcare disponibile beneficiază de bonusuri. Planurile tarifare pentru utilizarea serviciului BCR eGO pot fi consultate prin aplicaţie; acestea vor varia in functie de alegerea unor pachete predefinite.