Decizia anului în televiziune! Ce se întâmplă cu emisiunea Mirelei Vaida. Au anunțat acum

”Acces direct”, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni din România, a avut parte de schimbări radicale la acest început de an. Șefii de la Antenă au decis ca emisiunea să mai poată fi vizualizată pe un alt post al trustului.

Mirela Vaida a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct? Surpriză din 10 ianuarie

La finalul anului trecut, șefii trustului Intact au luat mai multe decizii importante cu privire la emisiunile difuzate. În timp ce unele dintre ele au dispărut din grila de programe pentru anul 2022, altele au avut schimbări la care nimeni nu se aștepta.

Printre emisiunile cu schimbări se află și ”Acces direct”, emisiunea difuzată pe Antena 1 și prezentată de Mirela Vaida. Potrivit noilor informații apărute despre acest subiect, emisiunea va avea o durată mai mare. Începând din 10 ianuarie, românii vor avea parte de trei ore de ”Acces direct”.

Cele trei ore vor fi împărțite în două dintre posturile de televiziune a trustului Intact: prima oră din emisiune se va difuza la Antena 1, în timp ce restul se va difuza la Antena Stars.

De asemenea, Mirela Vaida a avut și ea un mesaj pentru telespectatorii ei și spune că întreaga echipă ”Acces direct” va reveni în forță de lunea viitoare.

”Revenim în forță cu noul sezon Acces Direct, din 10 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea va avea o durată mai mare, vom avea mai multe subiecte dinamice și mai mulți invitați. De asemenea, vom avea mai mulți reporteri pe teren care vor transmite live evenimentele, de la fața locului. Ne vedem de la ora 16:00, pe Antena 1, pentru ca de la ora 17:00 să vă dăm întâlnire pe Antena Stars”, spune prezentatoarea emisiunii.

Mirela Vaida: Vom pregăti cele mai importante subiecte

Vedeta de la Antena 1 a mai spus că se bucură că se va adresa unui public mai larg și că de îndată ce se va întoarce în redacție va pregăti, împreună cu echipa emisiunii, cele mai importante subiecte de divertisment. Potrivit Mirelei Vaida, printre subiectele care vor fi prezentate în emisiune se numără și cele mondene, sociale, lifestyle sau sănătate.

”Nu pot decât să mă bucur că mă voi adresa unui public mai larg, care mă poate descoperi și altfel. Vă dau această declarație de pe malul oceanului, unde sunt 25 de grade, dar de mâine sunt pregătită să mă întorc în redacție alături de colegii mei pentru a pregăti cele mai importante subiecte de divertisment, mondene, sociale, lifestyle și sănătate. Rămâneți alături de Acces Direct așa cum ați făcut atâția ani și suntem convinși că nu vom dezamăgi. Vă aștept din 10 ianuarie, ora 16, la Antena 1, iar de la ora 17, la Antena Stars!”, a declarat Mirela Vaida.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed