Declarația ciudată a lui Ciolacu: ”Domnul Cîrstoiu nu e un criminal”

Declarația ciudată a lui Ciolacu

„Domnul Cîrstoiu nu e un criminal, iertaţi-mă! Înţeleg campania… dom-le, e un medic de excepţie e un decan la UMF, un om care şi-a clădit profesional tot ce se poate, este solicitat şi în România şi în străinătate pentru operaţii şi nu face operaţii simple. Haideţi să fim corecţi!”, a declarat sâmbătă premierul Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Generală a Capitalei, el subliniind că cele două formaţiuni vor avea candidat comun la alegerile locale din acest an pentru Primăria Bucureşti.

Întrebat dacă ar fi de acord ca alianţa PSD-PNL să nu mai propună un candidat pentru Primăria generală a Capitalei, acesta a răspuns „Este exclus acest… ce vă pot spune cu certitudine, că alianţa PSD şi PNL la Primăria generală a Capitalei va avea un candidat unic. În acest moment avem un candidat unic. (…) Haideţi să avem coaliţia de luni”, a adăugat Ciolacu. 

Declarația ciudată a lui Ciolacu. Întrebat dacă crede că medicul Cîrstoiu este incompatibil, liderul PSD spune că ştie că primarul sectorului 1 Clotilde Armand, se află în incompatibilitate , adăugând: „Eu nu am văzut  decizie la domnul Cîrstoiu, nu am văzut-o! Dacă ANI are document, să o rezolve!”.

El a anunţat că o discuţie privind candidatul la Primăria Capitalei va avea loc luni.

 „O să vorbim luni. E atât de simplu, e corect. Nu-mi cereţi mie să iau decizii eu e incorect pentru un de asemenea valoare profesională să fac acest lucru”, a mai afirmat Marcel Ciolacu referindu-se la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed