DENT ESTET inaugurează la Craiova cea mai mare clinică din cadrul grupului, după o investiție de 1,5 milioane de euro

DENT ESTET, parte a Sistemului Medical MedLife, inaugurează la Craiova cea mai mare clinică din cadrul grupului, după o investiție totală de aproximativ 1,5 milioane de euro, și ajunge, astfel, la un portofoliu de 15 clinici și 98 de cabinete dentare ce acoperă o suprafață de 4.300 metri pătrați.

Clinica din Craiova este dotată cu 12 cabinete moderne, 8 dedicate adulților și 4 copiilor și adolescenților, pacienții având acces la tehnologie digitală integrată și soluții de diagnostic și tratament personalizate oferite de o echipă multidisciplinară de medici stomatologi. În plus, grație culturii de sharing și mentorat, locuitorii din Craiova și județele învecinate vor beneficia de expertiza medicilor din cadrul clinicilor DENT ESTET București, care vor oferi periodic consultații și tratamente.

Sănătatea dentară a românilor este prioritatea noastră de 23 de ani, de aceea suntem bucuroși că am reușit să ne consolidăm prezența la nivel regional și vom putea oferi locuitorilor din zona de S si S-E a țării servicii și tratamente stomatologice la același standard de performanță atins în celelalte clinici din țară. Preocuparea noastră permanentă este investiția în dezvoltarea și perfecționarea echipei medicale și în tehnologii inovatoare, pentru a le putea oferi pacienților acuratețe în diagnostic, tratamente minim-invazive, dar și condiții optime de siguranță și confort“, spune Dr. Oana Taban, CEO și fondator DENT ESTET.

Echipă medicală multidisciplinară și tehnologie digitală de ultimă generație pentru rezolvarea celor mai complexe cazuri în stomatologie 

Noua clinică din Craiova va acoperi nevoia din ce în ce mai mare a românilor pentru servicii stomatologice dintre cele mai complexe, cum sunt reabilitările orale în doar 24 de ore cu implanturi dentare premium, planuri complexe pentru tratarea bolii parodontale sau tratamente de ortodonție și estetică dentară.

Pacienții vor beneficia, la Craiova, de avantajele oferite de laserele WaterLase® și Epic BIOLASE, cele mai avansate tehnologii laser disponibile la nivel mondial, care asigură tratamente minim-invazive ce reduc semnificativ durerea și numărul de vizite la medicul stomatolog; scannerul intra-oral 3Shape Trios Real Color, care reduce timpul de executie a lucrarilor; tomografia computerizată CBCT de la Planmeca, cea mai înaltă tehnologie digitală, cu acuratețe maximă în diagnosticarea unei afecțiuni maxilo-faciale; microscopul electronic LEICA M320 F12, folosit în tratamentele endodontice pentru salvarea dintelui, dar și în tratamentul cariilor pentru un maxim de precizie și control.

Sănătatea pacientului este abordată din punct de vedere holistic în cadrul clinicilor DENT ESTET, soluțiile de diagnostic și tratament fiind personalizate pentru maximizarea rezultatelor. Împreună cu echipa de management, ne-am propus să fim pionieri ai transformării digitale în stomatologie, pentru a putea oferi pacienților noștri, din toate regiunile țării, tehnologie de ultimă oră, know-how medical asigurat de echipe interdisciplinare și tratamente eficiente, a declarat Nicolae Marcu, Director Sănătate și Operațiuni MedLife Group.

Grupul de clinici stomatologice, lider al pieței de stomatologie din România, continuă să se implice activ în proiecte și programe ce vizează formarea viitorilor specialiști, astfel că, pe lângă cele 12 unituri dentare, clinica DENT ESTET Craiova dispune de un spațiu dedicat de training și un centru de pregătire și certificare a profesioniștilor din medicina dentară.

Facem Craiova să zâmbească

Pentru a marca misiunea sa de a le aduce pacienților din această regiune un zâmbet sănătos și estetic, DENT ESTET a surprins zâmbetele calde și prietenoase ale craiovenilor într-o serie de fotografii stradale, în locuri emblematice ale orașului. Colecția de zâmbete poate fi descoperită într-o expoziție chiar în cadrul clinicii, dar și pe pagina de Facebook a companiei.

La evenimentul de inaugurare oficială a clinicii DENT ESTET Craiova, ne-am bucurat de prezența și susținerea a numeroase personalități marcante ale județului Dolj, printre care Vasile-Dorin Cosmin – Președintele Consiliului Județean, Nicu Viorel Dorin – Director Executiv în cadrul Direcției de Sănătate Publică, Sorin Cârțu, Silviu Lung și Costică Donose, membri de seamă ai Craiovei Maxima, Corina Banu – Fundraiser Asociația Magic.

Evenimentul a fost prezentat de Dorin Chioțea, șeful departamentului de Sport al TVR, o prezență deja tradițională a evenimentelor DENT ESTET.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed