Deschiderea magazinului Cocor, amânată pentru 2 octombrie

Magazinul Cocor va reuni peste 100 de branduri în raioane specializate pe fiecare din cele şapte niveluri existente.

„Inaugurarea oficială va avea loc pe 30 septembrie, iar deschiderea către publicul larg pe 2 octombrie, aceste date fiind stabilite în urma solicitării chiriaşilor cu lucrări de amenajare în curs de finalizare. Una din cele mai importante noutăţi de care consumatorii de modă autohtonă se vor putea bucura în această toamnă este existenţa primei galerii de designeri români din ultimii 20 de ani”, se arată într-un comunicat al Cocor.

Situată la etajul al doilea, galeria va conţine creaţiile mai multor designeri români, dar şi branduri internaţionale. Cele mai recente contracte de închiriere au fost semnate de Guess by Marciano, Blumarine, Liu Jo, Anna Rachele, Cappodopera, Fairly, Trust, Virgin, Sarah Borghi, Rosy, Primavera, Adriana Agostini.

La începutul anului trecut, compania Cocor (COCR), proprietara magazinului, a anunţat că va deschide unitatea în luna mai dacă gradul de închiriere va fi de peste 85%, în caz contrar urmând să fie relansat în septembrie. Redeschiderea magazinului a fost programată iniţial pentru 2009, dar a fost amânată, potrivit proprietarilor, la solicitarea retailerilor.

Reconstrucţia a început în anul 2008, ca parte a unei investiţii de 24,5 milioane de euro finanţată din surse proprii şi printr-un credit de 19 milioane euro.

Pe lângă consolidarea seismică, lucrările de modernizare au vizat şi mărirea suprafeţei construită de la 10.000 de metri pătraţi la 25.000 de metri pătraţi, în timp ce suprafaţa închiriabilă a crescut de la 6.000 metri pătraţi la 10.000 metri pătraţi.

Cocor are un capital social de 12 milioane lei, divizat în 301.691 de acţiuni cu o valoare nominală de 40 de lei.

Potrivit celor mai recente raportări, SIF Transilvania are 10,25% din titluri, iar SIF Muntenia (SIF4) deţine 10% din acţiuni. În acţionariat se mai regăsesc fondul de investiţii Broadhurst Investments (13,32%), Daniel Stoica (14,66%) şi Liviu Ursan (14,83%).

Cea mai recentă tranzacţie cu acţiunile Cocor a fost realizată pe 28 iulie, când preţul a scăzut cu 29,07%, la 205 de lei. La această cotaţie, firma are o capitalizare de 61,8 milioane lei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed