x


 • EUR
  4.7559
  USD
  4.1941
 • 0° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  0 km/h
  Umiditate

  0%
  Presiune

  0 hPa
string(7) "general"

Despre MONEY.ro

Author: Dumitru Sandulescu | Sursa: Money.ro | Publicat: 22.01.2009, 10:43

swfobject.embedSWF(“/promo/promo-money.swf”, “myContent”, “460”, “406”, “9.0.0”, “/promo/expressInstall.swf”);

Prezentare MONEY.ro

Get Adobe Flash player


MONEY.ro – primul portal de business multibrand din Romania

MONEY.ro difuzeaza, in timp real, 24 de ore pe zi si 7 zile din 7, toate stirile de business care va intereseaza, indiferent de sursa, organizate strict pe domenii de activitate.

Astfel, MONEY.ro sindicalizeaza continutul editorial furnizat in exclusivitate pe Internet de cotidianul Business Standard, televiziunea The Money Channel, saptamanalul Money Express, la care se adauga alte surse de incredere si, nu in ultimul rand, continut exclusiv online realizat de echipa MONEY.ro.

In plus, in MONEY.ro veti gasi, zi de zi, si alte informatii de business produse de jurnalistii Realitatea-Catavencu: content dedicat industriei de advertising oferit de IQads, content dedicat specialistilor in marketing, oferit de Smark, in timp ce BrokerulZilei.ro ofera informatii dedicate investitorilor si potentialilor investitori de pe piata de capital. Serviciile de business ale agentiei NewsIN vor fi si ele prezente in MONEY.ro, pentru o acoperire completa si complexa a realitatilor zilei.

Tot MONEY.ro e locul in care se intalnesc intreprinzatorii mici si mijlocii, prin reteaua sociala Antreprenor.NET. Pentru momentele in care va doriti sa va testati cunostintele de business, am inclus in MONEY.ro si primul quiz online de business:  Afacereza.ro.

Zona WebTV a MONEY.ro ofera utilizatorului o experienta web complexa, continutul editorial fiind  dublat de continutul video furnizat de cea mai complexa platforma video de business din Romania.

Platforma WebTV MONEY.ro ofera acces la live stream-ul The Money Channel si la vizionarea emisiunilor inregistrate ale primei televiziuni de business din Romania, content si emisiuni produse exclusiv pentru online. Noua platforma video permite organizarea continutului video in functie de preferintele utilizatorilor.

Meniul MONEY.ro structureaza informatia esentiala de business in 6 mari categorii, structurate foarte clar:

NEWS: iti prezinta ultimele stiri despre macroeconomie, fiscalitate, politica si administratie.

MARKETS: aici afli noutatile din fiecare domeniu de activitate si miscarile player-ilor din diverse piete.

FINANTE si BANCI: este sectiunea dedicata asigurarilor, stirilor din domeniul bancar si a celor de pe piata de leasing.

PIATA de CAPITAL: prezinta informatii de pe piata interna si externa de capital, precum si articole de analiza tehnica, fiind singurul instrument complet si gratuit din mediul online romanesc care studiaza evolutia pietelor financiare.

FINANTE PERSONALE: este sectiunea care te tine la curent cu ultimele noutati fiscale ce pot influenta finantele fiecaruia si te ajuta sa iei deciziile cele mai bune in ceea ce priveste veniturile tale personale.

LIFESTYLE & SHOPPING: rubrica este dedicata timpului liber, cuprinde povesti de succes, destinatii de vacanta sau prezentari de produse care va pot interesa.

ENGLISH: MONEY.ro va cuprinde o sectiune consistenta in limba engleza dedicata expatilor aflati in Romania sau investitorilor straini care analizeaza miscarile din business-ul romanesc.

INTERVIURI, ANALIZE, COMENTARII: sunt alte zone evidentiate separat, unde liderii zilei si jurnalisti de top vor analiza fiecare miscare din piata.

Serviciile MONEY.ro grupeaza o serie intreaga de instrumente utile in munca de zi cu zi.

MONEY.ro e un produs web 2.0 complex care va integra servicii esentiale pentru cititorii de presa de business:

Widget Live cu indicii bursieri ai tuturor pietelor din lume si stiri asociate fiecarui indicator; Calculator de credite, curs valutar si convertor valutar; Aplicatie de rezervare de bilete de avion; Configuratoare si comparatoare de automobile.

Utilizatorii vor beneficia si de MONEY.ro NewsLine, un serviciu care ofera acces permanent la stirile portalului si care permite accesul la stirile de business oriunde, oricand si pe suporturi diferite.

Abonatii la NewsLine MONEY.ro, vor beneficia de instrumente customizabile ce permit livrarea de ştiri în timp real, precum:newsletter, feed-uri RSS, alerte e-mail sau alerte SMS pentru telefonul mobil.

MONEY.ro va permite accesul extrem de facil la programele The Money Channel direct de pe desktop, utilizatorii putand descărca şi instala gadget-ul Live Desktop, o aplicaţie ce va permite transformarea computerului dvs intr-un televizor mereu conectat la The Money Channel.

Ramai conectat pe MONEY.ro. Aici e toata lumea business.