AcasăGeneralDragomir: Îi sfătuiesc pe suporterii grevişti să mănânce pentru că noi de...

Dragomir: Îi sfătuiesc pe suporterii grevişti să mănânce pentru că noi de aici nu plecăm acasă

“Dacă aş fi vinovat mi-aş da demisia. Întrucât nu sunt vinovat, nu îmi dau demisia. Îi sfătuiesc pe domnii care stau în greva foamei să înceapă să mănânce că se îmbolnăvesc şi nu are rost. Pentru că noi de aici nu plecăm, nu plecăm acasă, întrucât nu suntem vinovaţi. Dânşii trebuie să se revolte împotriva celor care au adus Rapidul în această situaţie. Nu noi i-am băgat în insolvenţă, nu noi n-am plătit jucătorii, nu noi le-am spus să nu se apere la TAS. FRF şi LPF au vrut să ajute Rapidul, nu să îl pedepsească. Şi dacă moare un om, ce, suntem noi vinovaţi? Păi mâine fac eu şi familia mea grevă împotriva cuiva că e gras. Şi să zicem că mă curăţ eu, păi e vinovat ăla care este gras? Nu merg să discut cu suporterii pentru că nu sunt vinovat. Ieri a încercat Valentin Alexandru să discute cu ei când au venit aici la Ligă, dar nu au avut reprezentant şi nu a venit nimeni”, a declarat, marţi, oficialul LPF.

 

Dragomir nu s-a arătat deranjat de mitingul suporterilor rapidişti organizat, luni, în faţa sediului Ligii Profesioniste de Fotbal. “Este legal, fiecare are dreptul să protesteze. Dacă au aprobare nu pot să le spun să nu vină a Ligă. Este normal să protesteze, că nu au dreptate asta este altceva, dar e dreptul lor. Dacă fac ceva în afara legii, va răspunde fiecare în parte”, a menţionat Dumitru Dragomir.

 

Aproximativ 20 de suporteri ai FC Rapid au intrat, în 7 august, la ora 18.00, în greva foamei la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu. Ei au anunţat că nu vor înceta acest protest decât atunci când vor demisiona şefii fotbalului românesc, Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu.

 

Alţi circa 70 de fani rapidişti au protestat, luni după-amiază, în faţa sediului Ligii Profesioniste de Fotbal, solicitând demisia preşedintelui Dumitru Dragomir, pe care îl consideră vinovat de situaţia în care se află gruparea giuleşteană, retrogradată de TAS după două etape disputate în Liga I.

 

TAS a obligat, la 2 august, Federaţia Română de Fotbal să înregistreze CS Concordia Chiajna în campionatul Ligii I pentru sezonul 2013/2014, în locul SC FC Rapid SA. Instanţa de la Lausanne a anulat astfel decizia luată de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în 6 iulie 2013, cu privire la meciul de baraj dintre CS Concordia Chiajna şi SC FC Rapid SA. Hotărârea TAS a fost pusă în practică, la 5 august, de Comitetul de Urgenţă al FRF.

Ultimele Articole