Elton John, tată pentru a doua oară

Starul britanic şi partenerul lui de viaţă David Furnish şi-au mărit familia cu ajutorul unei mame-surogat din California, care a născut de curând. Bebeluşul este asfel cel de-al doilea copil al cuplului, afirmă New York Post.

 

Presa americană susţine că Elton John şi David Furnish îşi doreau foarte mult încă un copil şi, pentru a-şi îndeplini acest vis, au decis să apeleze la aceeaşi femeie care l-a adus pe lume şi pe primul lor copil, Zachary, născut pe 25 decembrie 2010.

 

Se crede că mama-surogat, a cărei identitate este ţinută în mare secret, a fost prezentată cuplului britanic de către reprezentanţii unui centru pentru părinţi-surogat din Statele Unite.

 

Purtătorul de cuvânt al cântăreţului britanic a refuzat să comenteze informaţiile apărute în New York Post, spunând că nu discută niciodată despre viaţa personală a clientului său.

 

Elton John s-a căsătorit cu partenerul său de viaţă în 2005.

 

Muzicianul a declarat, într-un interviu acordat în iulie televiziunii NBC, că se teme puţin de momentul în care fiul său îl va întreba de ce nu are o „mămică”. „Va fi dureros pentru el când va creşte şi va înţelege că nu are o mămică. Însă e foarte fericit. Nu am văzut niciodată un copil atât de mulţumit. Iar voi nu aţi văzut niciodată doi oameni mai mulţumiţi decât David şi cu mine”.

 

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii ’70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock’n’roll.

 

El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor ’80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler în 1998.

 

Elton John a concertat la Bucureşti de două ori, în 2003 şi 2010.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed