F5 X-Media ia în regie site-urile 121.ro şi FashionAndBeauty.ro

“Includerea în portofoliu a celor 2 website-uri – 121.ro şi FashionAndBeauty.ro; vizează consolidarea pozitiei F5 X-Media pe segmentul de piaţă dedicat femeilor. Suntem foarte bine reprezentaţi pe zona site-urilor de business şi pe cea a site-urilor de news, precum şi în zona de entertainment, aşadar decizia de a creşte reprezentarea pe segmentul adresat femeilor este una firească şi vine în completarea ofertei existente. Advertiserii care targetează această zonă de piaţă au acum acces la un volum mai mare de vizitatori unici femei în reţeaua F5 X-Media şi la noi posibilităţi de promovare”, a declarat Irina Moroşanu, business affairs manager F5, compania care deţine F5 X-Media.

“Prin colaborarea cu F5 X-Media am urmărit plasarea site-urilor 121.ro şi FashionAndBeauty.ro ca site-uri principale ca trafic şi content în portofoliul de life-style feminin al regiei. Urmărim în continuare maximizarea veniturilor din display advertising, pe lângă contractele directe pe care le avem stabilite deja în piaţă cu agenţiile şi clienţii noştri. Focusul nostru pentru 2010 sunt proiectele speciale pe care le implementăm cu succes pentru clienţii noştri de 10 ani de când suntem în business-ul de online”, a spus Daniela Fugaru Kammrath, redactor şef al 121.ro şi publisher al FashionAndBeauty.ro.

Odată cu includerea în portofoliul a comunităţii de femei 121.ro şi a website-ului Fashionandbeauty.ro – singurul din .Ro dedicat exclusiv modei şi frumuseţii; regia de vânzări online F5 X-Media îşi consolidează oferta în cadrul categoriei de Lifestyle feminin din SATI, fiind reprezentată de spaţiile publicitare a 5 website-uri, atât în zona de proiecte speciale, cât şi pe parte de display.

Astfel, 121.ro, Fashionandbeauty.ro, Romantica.ro, Tabu.ro şi Zodii.ro însumează 796 mii clienţi unici care generează circa 3,6 milioane de afişări, conform ultimelor date SATI.

În plus, la nivelul întregii regii, F5 X-Media înregistrează o sumă lunară de 10,7 milioane de vizitatori unici şi 132 de milioane de pagini afişate.

Comunitatea de femei 121.ro are peste 115.000 de membri şi o experienţă de peste 8 ani, acoperind o gamă largă de categorii de conţinut: Frumuseţe, Carieră, Modă, Cupluri, Stil de viaţă, Gastronomie, Sănătate, Fitness, Dietă, Mame & copii şi Horoscop. La acestea se adaugă o zonă puternic interactivă care include Forumul 121, Specialistii 121 – cu sfaturi din diverse domenii – şi platforma de blogging 121 SheBlogs. În plus, utilizatoarele pot participa în direct la discuţiile săptămânale din cadrul emisiunii radio 121 Live şi au ocazia de a se întâlni şi cunoaşte la evenimentele 121 Unplugged .

Fashionandbeauty.ro este primul website dedicat în exclusivitate subiectelor din lumea modei şi frumuseţii. Website-ul susţine afirmarea designerilor români, dezvoltarea modei din România şi informează publicul cu privire la tendinţele lansate pe podiumurile internaţionale, prezentând cele mai fierbinţi evenimente de modă şi frumuseţe din România şi străinătate.

F5 X-Media este regia de vânzări online, cross-media şi proiecte neconvenţionale a grupului Realitatea-Caţavencu, parte din F5, compania de web a trustului.

Pentru a fi mai aproape de tine, MONEY.ro a eliminat obligativitatea înregistrării pe site pentru comentarii. De acum îţi poţi exprima opiniile pe portalul MONEY.ro mult mai uşor. Comenteaza şi tu!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed